Ti utnak indulnátok ilyenkor a babátokkal?
Nem egyáltalán nem az a baj hogy nem akarok menni, és nem okozna gondot, ha szombat reggel mennénk inkább. Nem értem a páromat sem miért nem mindegy az az egy este már!?
Csak abból van elegem, hogy ha valamelyikünknek születés vagy névnapja van akkor oda kell elmenni, hogy megköszöntsenek minket, mert ők nem jönnek el. De azt már a párom testvéréék is kijelentették, hogy a lányuknak 20-án születésnapja lesz, és az nap lesz megtartva. Nekünk kötelességünk az nap menni, de nekik nem.
Elnézést, én nem konkrétan a kérdéshez szólok hozzá, csak megütötte a szememet, hogy a lányod naponta 2x25 percet alszik. Az enyém ugyanezt csinálta ilyen idősen, és kb. 9 hónapos volt, amikor átálltunk a napi 1 alvásra. Csodák csodája, egyvégtében durmolt 2-3 órákat! Lehet, hogy nálatok is segítene, egy próbát talán megér.
Elnézést, hogy másról beszéltem.
Ne haragudj, h ezt írom, de az ilyen nem lehet probléma. Én egyedül indulok 2 gyerekkel - ahol a kicsi 3 hónapos - hosszabb útra.
Az, hogy a múltkor előrordult, hogy éjfélig is fönt volt, az nem jelenti feltétlenül azt, hogy mindig ilyen lesz.
Nagyobbik fiam sem túl nagy, csak 2 éves múlt, és nála is volt, hogy csak átrakhattam egyik ágyból a másikba, de volt, hogy megébredt. Ez ilyen, benne van a pakliban. Én is napirendezek, de az, hogy néha felborul elő fog fordulni. A napirend nem szentírás.
Én tuti este mennék!!
Sógórnőm 2 gyerekkel, babakocsival, autósüléssel, csomagokkal repülővel jött haza nemrég. Kolleganőm a negyediken lakik és nem tudja egyedül levinni a gyereket a levegőre, csak ha megjött a férje a munkahelyről, mert egyedül milyen nehéz! Ez a két véglet ugyen de, szerintem csak találékonyság/rugallmasság kérdése.
Viszont egyetértek azzal a hozzászólással, hogy a férjed igenis kelljen a gyerekhez, neki is tudnia kell, hogy miért mondod, de akkor is este indulnék! Így is úgy is máshogy alakul a szombatotok, akkor meg minek vitázni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!