Mi számít főzeléknek?
Ha hozzátáplálásról van szó, akkor főzelék nálam egyszerűen a zöldségek megpárolását, turmixolását, esetleges vízzel történő hígítását jelenti, 6 hónapos kortól husival...
A hétköznapi értelemben vett főzelékhez nem sok köze van, szóval nincs benne rántás, habarás, stb...
Kedves első!!!Ez komoly....????Ha a babarovatba írom szerinted mire gondolhatok...???Na,leesett!!!!Igen a hozzátáplálásra gondolok!!!
Ha a gyümölcsöt krumplival keverem az már főzelék???
Gyengébbek kedvéért pontosabban teszem fel a kérdést.
2. vagyok
Szerintem az is főzelék, ha a zöldség mellett esetleg van benne gyümölcs is. Én kezdetben mindenbe kénytelen voltam egy kis gyümölcsöt tenni hogy kicsit édesebb legyen, mert magába nem ette meg a zöldséget a lánykám. Viszont amint bevezettük a husit, onnantól kezdve csak zöldség + husi nálunk a főzelék.
Egyébként az üvegesek között is van olyan, amiben van gyümölcs a husi meg egyebek mellett, de azt is komplett táplálkozásra ajánlják, mondjuk ebédre. Ilyen a gesztenye-alma-csirkehusi...ez az egyetlen üveges bébikaja, amit szeret a lányom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!