Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szeretnénk kistesót, pontosabb...

Szeretnénk kistesót, pontosabban kisfiút februárban 3 éves kislányom mellé. Van vkinek bevált ötlete arra vonatkozóan, hogy kukaca legyen a babának?

Figyelt kérdés
baba-nem
2012. dec. 1. 15:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%
Szia, nekünk van egy 2,5 éves kislányunk és egy 7 hónapos kisfiunk.Akárki akármit mond nálunk bevált egy-két dolog.Először is a menstruációm mindig pontos volt.A kislányomnál peteérés előtt egy nappal voltunk együtt, aktus közben én voltam felül.A kisfiamnál peteérés után egy nappal voltunk együtt, a férjem hátul volt aktus közben.Nem tudom véletlen volt e vagy sem de nálunk ezek beváltak.Sok ilyen téma van a neten,nézz utána van még biztos más praktika is.
2012. dec. 1. 19:54
 12/17 anonim ***** válasza:
89%
Attól még lehet az embernek kívánsága, vágya! 7-esnek az, h lehessen gyerek, kérdezőnek, h kislány... Kinek mi. Nekem meg az a kívánságom, h édesapám gyógyuljon meg, de ezért nem bántom a kérdezőt!!!!!
2012. dec. 1. 21:25
 13/17 A kérdező kommentje:

Nem kívánok vitába szállni senkivel sem! Megjegyzem egyik ismerősöm volt ilyen szurkálódos és odamondogatós, neki sem lehetett sokáig gyereke.Nem én tehettem róla!!

Köszönöm a praktikákat, egyik hozzászóló édesapjának pedig minden jót kívánok!

2012. dec. 2. 16:58
 14/17 anonim ***** válasza:
szerintem sincs erre semmilyen praktika.a legfontosabb hogy egészséges legyen.és nem kell senkinek sem letolni a 7es hozzászólót hiszen nagyon sokan vannak akik mindent megadnának azért hogy gyermekük lehessen.és teljesen mindegy hogy kisfiú vagy kislány.nekem hála Istennek van egy gyönyörű 16 hónapos kisfiam.8 hónapot vártunk rá.szörnyű és csalódásokkal teli volt az a 8 hónap.de aki ezt nem élte még át az ne oltsa le a 7es hozzászólót
2012. dec. 3. 21:12
 15/17 A kérdező kommentje:
Mi is majd egy évet vártunk a kislányunkra.A kérdést nem azoknak írtam ki, akiknek nem akar összejönni bébi.
2012. dec. 4. 08:19
 16/17 anonim ***** válasza:

Mi meg 3 évet vártunk rá, miénk is épp 16 hónapos :) Most kistesót szeretnénk, mindegy milyen neműt. 7-es

Kérdező ha 1 évet vártatok a babára, akkor biztos vagy benne, h februárban azonnal meg fog foganni a kistesó?

2012. dec. 4. 11:24
 17/17 A kérdező kommentje:
Februárban töltötte a 3at, időközben 4et kislányom. NEm februárban szerettük volna 'összehozni'a bébit :D
2014. márc. 5. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!