Hányszor és mennyit alszik napközben 7-8 hós babád?
Figyelt kérdés
2012. dec. 1. 15:14
1/10 anonim válasza:
Reggel fél 8-kor ébred, aztán 10-12, fél 1-ig alszik,ebédel, majd 3-tól fél 5-5-ig! Fél 8-kor fürdés, vacsi, legkésőbb fél 9-kor alszik egyhuzamban reggelig. Ez az ő napirendje, és üdvözlöm! :-)
2/10 anonim válasza:
3X20-25 perc napközben, éjjel éjféltől óránként szopi a foga miatt. Horror időszak volt.
Egy ex-zombi:)
3/10 A kérdező kommentje:
Mi is zombiskodunk éjjel, nappal legalább alszik :)
2012. dec. 1. 15:29
4/10 anonim válasza:
8 hós múlt. Mi is hánykolódunk éjjel, félóránként szopik! Egész éjjel ingázom a szobája, és az ágyam között. Nagyon fárasztó. De nappal jó baba, délelőtt alszik 2 órát, délután 1, vagy másfél órát, és tök jól eljátszik, nyugis baba amúgy.
5/10 anonim válasza:
Az én 7 hónaposom egyszer alszik napközben, kb délután 1-től 3-ig. Valahogy így állt be, nem igényli a délelőtti alvást
6/10 gabszem válasza:
most lesz 10 hós, de hónapok óta ugyanez a rendszer: reggel 8 körül ébred. 11-kor és 3 körül alszik 1-1 órát, esetleg másfél órát. Este 8-kor fürdik, vacsi és 3/4 9 körül-től alszik reggelig. Mostanában néha felébred éjszaka és vissza kell altatni mert jönnek a rágófogai.
7/10 anonim válasza:
8 hónapos múlt. Ha nem beteg akkor este negyed 7-től alszik reggel hétig, napközben fél 12-től alszik fél, egy vagy másfél órát.
Most beteg 20 percet aludt ebéd után és ennyi a napközbeni alvás, este pedig kb.3x kellett kiszívni az orrát, és sokszor átmenni hozzá.
8/10 anonim válasza:
Mióta haza hoztam a kórházból (most 9 hós) napközben nem alszik egyáltalán. Már mindent próbáltam, a csillagokat is le imádkoztam de semmi! Séta közben sem. Csak leskelődik. Éjszaka kb 4-5 ször fel kel úgy 5-10 percre. Szomjas, vagy csak cumi kell. Én nem ex zombi, hanem még mindig zombi vagyok. De kezdem meg szokni. A dolog fintora az, hogy egyedül nevelem születése óta. Soha 5 percre sem vigyázott rá senki (nem azért mert nem akarom, azért mert nincs senkim)De remélem túl élem. Bár van hogy kételkedek benne. Kitartás! Csak vége lesz egyszer! Vagy nem!?
9/10 anonim válasza:
Kisfiam 7,5hónapos, 3szor alszik napközben kb fél órákat.Az éjjeli alvása kb este fél9től reggel 7-8-ig van. Egyszer ébred hajnalban enni.
10/10 anonim válasza:
Az én kisfiam is 7.5hónapos.Napközben 2x alszik 9kor fél-1órát és 1-től3-ig.Este fél 8kor rakom le, éjszaka többször felkel forgolódik, szopizik(1x), a foga miatt.És reggel 6 körül kel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!