Miért nem engedik a gyógyszertárban hogy baba "cuccokat" vásároljak axa egészségkártyára? Pedig szerződött partnerek.
Mert lehet amit vennél azt a terméket nem lehet egészségkártyára venni,nem?
Sajnos sokmindent levettek,így alig lehet szinte csak gyógyszereket venni rá.
Amennyire én tudom.
Szia!
Én is AXA-s vagyok...
Amit tavaly meg tudtam venni kártáyra, idén már nem.
Hiába fizettem a patikában a kártyával, utána itthon a neten megnéztem, és a saját gyógyszereimen kívül mindenhez,amit a gyereknek vettem, azt írták, hogy jogosulatlanul vettem igénybe, és szépen számlázzák ki...
Én már szüneteltetem emiatt a befizetésemet, mert inkább a befizetendő összeget félreteszem, és abból veszem meg, amit kell. Ráadásul így a 2ezer Ft 2 ezer Ft marad, nemcsak ezervalamennyi... Merthát ugye vonnak belőle mindenfélét :S
második válaszolónak!köszi a linket,igen én is néztem már ezt és erre hivatkozva mentem be a gyógyszertárba is...amugy ma felkeresetem egy másikat is ott elfogadták volna de ott meg nem volt amit szerettem volna:(
amugy az axának is irtam már ,várom a válaszukatakkor majd kiderül hogy mégis mit lehet és mit nem.köszi a válaszokat.
No,megérkezett a válasz a pénztártól.Azt írták hogy minden babaápolási termék megvásárolható akár egy hipermarketben is csak áfás számlát kell kérni és azt elküldeni nekik és ők téritik az árát.
nem elszámolható termékek:
cumisüveg melegitő
cumisüveg sterilizáló
babahordozó
babakocsi
bébi étel és ital
csecsemőjáték
csecsemőruházat
csecsemőbútor
gyerekülés.
Ezen kivül minden más mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!