Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Orrmandula műtéthez mire lesz...

Orrmandula műtéthez mire lesz szüksége 4 évesemnek a kórházba?

Figyelt kérdés
1 éjszakát lesz benn. Van valami spéci dolog amit vihetek a szükségesen kívűl.

2012. dec. 1. 09:49
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem semmire,nekünk is volt.de én nagyobbnak gondoltam az egészet,mütét utan aludt egyet aztan ennyi.mintha nem törtent volna semmi.valami plüssöt vigyél amivel alszik vagy a jatekait.
2012. dec. 1. 10:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Vigyél tükröt! :D
2012. dec. 1. 10:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Grat kedves második! Úgy látom sok empátia szorult beléd. Szerintem mindenféleképp vigyél be Neki olyan dolgot/dolgokat amivel le tudja kötni magát, amivel kicsit elterelheted a figyelmét a műtét után. Biztosan megviseli majd, erre azért számolj így tényleg fontos lenne, hogy valami általa nagyon kedves dologgal igyekezz "felvidítani". (Most nem tudtam hirtelen jobb szót találni rá.) Mihamarabbi felépülést a Picinek!
2012. dec. 1. 10:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és a jó kívánságot!
2012. dec. 1. 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Második vagyok, és a tükröt nem hülyeségből mondtam.. és nem is az empátia hiánya miatt... és a kérdező a szükséges dolgokon kívülieket kérdezte.

Az én lányom szintén ilyen idős volt, amikor kivették az orrmanduláját.. amíg ő kézenfogva mosolyogva ment be az aneszteziológussal a műtőbe- haláli fazon volt, már előző este bejött farmerben, pólóban megismerkedni a gyerekekkel - addig én kint bőgtem a műtő előtt...

Namármost amíg én halálra aggódtam magam, hogy hogy fogja viselni, az én pici lányomnak az alábbiak voltak a legégetőbb problémái, miután felébredt:

1. Megijedt a kezében lévő branültől, a sírásra bejött a nővérke, miután megtudta, mi a baj, kiment, behozott egyet, és megmutatta a csajszinak, hogy ez nem tű, hanem egy kis műanyag, onnantól kezdve nem volt gond.

2. Mikor veheti le a ronda kórházi hálóingjét, és mikor veheti fel újra a sajátját?

3. Nem feküdte-e el a haját?

4. 10 percenként (!) kellett kivinnem a fürdőbe, hogy megnézhesse, az orrán kívülről TÉNYLEG nem látszik semmi! Mindez annak ellenére, hogy előre el volt neki mesélve a korának való szinten minden, mégis ez volt az, ami legjobban aggasztotta. A párommal emiatt hozattam be kistükröt, és a kiscsaj folyamatosan ezt ellenőrizte saját magán.

Tudom, nem tűnik fontosnak, de ebben a korban a kislányok nagyon hiúak tudnak ám lenni ;).

Ha bent leszel vele, hidd el, az anyukát sokkal jobban megviseli, mint a gyereket! :)

2012. dec. 1. 12:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekik az az egy nap is kínszenvedés az unalom miatt.

Hiába van esetleg TV (ha van egyáltalán gyerekcsatorna…).

Ha van, vigyél be hordozható DVD lejátszót, kedvenc mesefilmekkel, színezőt, ceruzákat, üres lapokat, mesekönyveket.

Én már 4× (a fiamnak sajnos 2× visszanőtt) végigcsináltam a nagyobbakkal, így is ment a pityergés, hogy mikor mehetünk már haza?

2012. dec. 1. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!