Menyi idős korától és milyen gyakran fürdötök együtt babátokkal?
Figyelt kérdés
2012. nov. 30. 21:43
11/13 anonim válasza:
Hetente egyszer általában.
Előtte letusolok gyorsan, de nem vagyok sem koszos, nincs fertőzésem, nem értem,hogy mi baj lehetne, heti egyszer 10 percből!
Soha nem kapott még el a gyerek semmit, viszont imád velem fürdeni!
12/13 anonim válasza:
Kb. 7-8 hós korától. Akkortól fürdött a nagy kádba. Most 3,5 éves. Ha kéri akkor fürdök vele. Havonta 2-3x kéri kb. Néha többször. Szerintem nincs ebben semmi rossz. Nagyon jókat szoktunk mókázni a kádban...
13/13 anonim válasza:
Nem fürödtünk együtt vele, és nem is fogunk. Zuhanyzás ide vagy oda nekem! akkor sem higénikus.A kád mellé ülök, és így is tudok vele játszani, ha igényli. Ha nem, akkor vszínű, hogy fáradt, és rövidre vesszük a fürdetését, de soha még születésétől kezdve egyet sem hagytunk ki, mert nagyon szeret fürdeni. Egy kicsit rituálé is, mert udja, hogy pancsi után jön a vacsi, és az alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!