Tapasztalt Anyukák! Valami nagyon nem stimmel a babámmal?
Kislányom 4,5 hónapos, csak anyatejes. 3 hónapos kora óta szinte minden nap nyűgös (ez lehet attól, hogy jön a foga, mert erősen folyik a nyála, mindent a szájába tömköd), óránként eszik és napközben max 2x fél órát alszik, azt is nagy nehezen cicin (ilyenkor már le se teszem, mert ha egyet moccanok felébred és inkább hagyom aludni rajtam).
Nem tudom, hogy így miként lesz a hozzátáplálás, bár csak 6 hós korától tervezem, de semmi rendszer nincs így.
A múlt hónapban 600 grammot hízott, a védőnő szerint ez jó.
Kérdésem, hogy szerintetek adjak neki tápot, mert bár sok tejem van mégis úgy kap a cicire mint aki 4-5 órája nem evett. Azt mondják, hogy az anyatej mindig jó és tápláló, de ez nem állapot!
Bocsi, ha hosszú voltam, első baba.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Én ugyan ebbe a cipőbe jártam. Én is gondoltam a tápszerre, én meg is probáltam de nem kellett neki. Az én fiam 6 hónapos koráig minden éjjelt átaludt. Aztán mintha elvágták volna. Olyan voltam néha mint egy zombi. Semmit nem aludtam. Most ugy alszik nappal, hogy cicin elaltatom és addig vele vagyok, igy délelött 1 délután 2 orát alszik éjjel peddig csak 2x kell. A másodiknál marad mellettem. Mi is a fogzásra gondoltunk,de az első foga 8 hónaposan jött ki. És egyszerre mind a 4.
Most gondolom sokan azt gondolják,hogy ez nem jó neveléssi elv.De én azt vallom,hogy a fiamnak most van szüksége rám.
Én azt mondom tapasztalatból,hogy a tápszert ne probáld ki. Dologelt mi is használjuk de csak annyira hat,hogy elalszik és ha egy picit is de mulasza a fájdalmat.
Probáld meg elvinni többször sétálni, hátha a friss levegő megnyugtatja,és alszik egyet. Igaz már hideg van de beöltöztetve napi 2x is lehet vele egy rövidet sétálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!