Mióta megjött a hideg, babám bőre egyre szárazabb. Mit tehetnék a fürdővizébe, hogy minél tovább pancsizhason benne?
a hideg levegő mindig szárazabb
a legjobb a gyógyszertári krém vagy olaj esetleg természetes szappan
de ez függ a gyerek korától is
Mi születése óta minden egyes nap Babéval fürdetjük ami külön érzékeny bőrűeknek való fajtát is gyárt. A gyógyszertárira allergiás lett így már első fürdetésünk után a gyerekorvosunk kijött és ezt ajánlotta helyette. Mivel túl is hordtam néhány nappal így mi is száraz bőrűek is voltunk illetve az allergia miatt a gyógyuló ekcémás bőr is száradt össze ami néhol sebes volt. Tehát Ezt a fürdető gélt,a szintén érzékeny típusú sampont, a hidratáló testápolót és hidratáló testápolót, popsikrémet, (nyáron nap krémet) használunk már 14 hónapja. Nem is látszik, hogy bármilyen allergiája lenne pedig, ha valaki labelloval a száján puszilja arcon még attól is kisebesedik a bőre. Ez a Babé egy spanyol gyártmány. Szerintem külföldön is kapható a gyógyszertárakban. Itt is kapható szinte mindegyikben illetve a Brendonban, még a szépészeti klinikán is...
popsikrém: [link]
sampon: [link]
fürdetőgél: [link]
testápoló: [link]
arcápoló: [link]
napkrém: [link]
Tényleg jó! Sokáig elég van amelyik 5 hónapig is kibírja. De 3-4 hónapot a testápolón kívül mindegyik kibír. Télen én amúgy is vastagabban kenem a száraz bőre miatt a testápolóval. viszont nyáron, csak vékonyan. Nincs illatuk, teljesen természetes. Remélem segít nektek is!
Gyógynövényes fürdőolajat tegyél a vizébe és mielőtt megtörlöd, kend be vizesen babaolajjal. Törülközésnél gyakorlatilag belemasszírozod az olajat, vizes testre kenve sokkal több nedvességed el tud raktározni a bőr.
Fürdőolajat bármilyen drogériában kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!