Hogy hívják a fiadat? (0-3 éves)
Figyelt kérdés
Az én fiam 10 hónapos, Zalán a neve. Kíváncsi vagyok mennyire gyakori ez a név. És hogy mik a népszerű nevek.2012. nov. 28. 15:12
21/36 anonim válasza:
Márton 7 hónapos. Nekem nagyon tetszett a Zalán is, de a férjemnek nem annyira. 1 Zalánt mi is ismerünk.
22/36 anonim válasza:
Zétény és Levente, két Zalánt ismerek.
23/36 anonim válasza:
Noel. Ha a következő is fiú lesz Ruben lesz.
24/36 anonim válasza:
Kristóf 1 éves.1 Zalán nevű fiút ismerek,az egyik legjobb barátom:-)
25/36 krisztina24 válasza:
Róbert, jövőhéten 8 hónapos lesz!
Környezetemben 2 Zalánt ismerek, mindkettő 3 éven aluli :)
26/36 anonim válasza:
Bence és Erik! 1 Zalánt ismerünk a faluban 4éves
27/36 anonim válasza:
Bendegúz, 11 hónapos. Zalánt nem ismerek
28/36 anonim válasza:
Attila, nemrég múlt 3 éves. Egy Zalán van a családunkban, és ismerünk még egyet a környékünkről.
29/36 Atroposz válasza:
Nincs fiam ,de ilyen fiú nevekkel találkoztam:Sebő,Krisztián,Kristóf,Noel,Barna,Patrik,Boldizsár,Zsombor.
30/36 anonim válasza:
Botond 2,5 éves
sok Zalánt ismerek, kamaszkorút legalább 5-öt (egy rokon), kisiskolást minimum 10-et, ovis-bölcsist is kb ugyanennyit (ebből szintén 1 rokon). 0-3 évest 6-ot, ebből kettő nagyon közeli barátok gyereke. De az átlagnál nagyobb az ismeretségi hálónk a munkánk miatt.
A mi környékünkön nagyon gyakoriak: Bence, Barnabás, Botond, Csongor, Péter, Dávid, Dániel, Ádám, Benedek, Marcell, Márton, Dominik, Samu/Soma/Sámuel, Zétény, Zalán, Kornél, Milán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!