Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Le van maradva 7 hónapos...

Le van maradva 7 hónapos kisfiam a mozgásfejlődésben?

Figyelt kérdés
Hasról hátra és hátról hasra fordul. Már kellene kúsznia?

2012. nov. 28. 13:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
4 hónaposan megfordult, ekkor még azt hittem minden ok! Tény hogy nem szeretett hason lenni, ezért mindent elkövetett hogy visszaforduljon. Aztán semmi! A nyolc hónapos kontrollon szóltam a dokinak, és a védőnőnek, hogy aggódom. Akkor még elaltatták bennem, hogy majd fog türelem.Jött a nyár! Telefonáltam, hogy adjanak egy címet hogy megnézessem. Kedvesen közölték, hogy szabadságon vannak, a következő kontrollon megbeszéljük. Na itt kellett volna magánakcióba lendülnöm! 10 hónapos volt, amikor imét kontroll, azt mondták mutassam meg egy Dévényesnek, de kicsit hosszú lesz a várakozási idő még a gyereket meg tudom mutatni. Kisírtam egy időpontot, 2 nap múlva ott is voltam a babámmal. Közölte a dévényes, hogy hogy nem vette észre a gyerekorvos, és a védőnő, hogy hipoton (laza izomzatú) a gyerek. Csúszik szét! Spárgázik! Azóta mindenhéten hordom Dévényeshez is és TSMT tornára. A Dévényes azt mondta most már meglenne az ereje, kellene kezdenie! Ez van! Köszönöm a biztatást és a szurkolást, kedves előző! Tudod, nekem ez lenne a legszebb karácsonyi ajándékom, csak ezt kérném a Jézuskától! :-(
2012. nov. 28. 22:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is lassú a mozgásfejlődésben, viszont agyilag érettebb, mint a legtöbb társa. 14 hónapos és még nem állt fel. Mászni is 1 évesen kezdett el. A gyógytornász azt mondta, hogy még nem elég erősek a lábai ahhoz, hogy felálljon magától. Másszon sokat, mert az erősíti a lábát. Hát kiváncsi leszek, mert én már kezdek aggódni.
2012. nov. 29. 09:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Remélem megkapod karácsonyi ajándéknak, az alapján amit mond a dévényes, minden esély megvan rá :) Próbáld ösztönözni amilyen módon csak lehet a kúszásra-mászásra. Szurkolok nagyon!
2012. nov. 29. 09:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Köszönjük! :-)
2012. nov. 29. 14:11
 15/16 anonim ***** válasza:

11-es!! Nekem barátnőm kislánya volt nagyon hipoton, és bár vele 6-8hetes korától jártak dévényezni, egy éves korától valami másik fejlesztő tornára, és így is 1,5évesen kezdett el járni. Már 5éves, de még mindig szétcsúszik- a spárga meg sem kottyan neki. Olyan mint eg kis rongybaba, de egyébként teljsen rendben van a mozgása.

Nálatok is rendben lesz minden, nyugi!! Csak kicsit még várni kell rá!

2012. nov. 29. 16:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Nagyon köszönöm sok biztatást, talán el sem hiszitek, hogy mennyi erőt ad, hogy más is járt ilyen cipőben, és a végén sikerült! Ma is voltunk Dévényen, és a gyakorlatokat is megcsináljuk minden nap. Sikerülnie kell nekünk is !!!Most mi jövünk!!! ;-)
2012. nov. 29. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!