20 hónapos fiam ehet káposzta levest?
Figyelt kérdés
Válaszokat előre is köszönöm...2012. nov. 28. 10:36
1/7 anonim válasza:
ha nem fúvódik fel tőle akkor igen. Elég hitvány étel egy kis gyereknek.
2/7 A kérdező kommentje:
jaj nem szeretem én, csak most úgy megkívántam, és nem tudom ehet-e belőle, vagy csináljak neki mást?
Mért lenne hitvány? Étel étel... valaki szereti valaki nem...
Most kezdtem megszeretni, finomnak találom..
2012. nov. 28. 10:48
3/7 anonim válasza:
Ha savanyú káposzta akkor nem adnék belőle, de ha kelkáposzta vagy sima káposzta akkor adnék belőle.
4/7 anonim válasza:
Én simán adok a lányomnak, nem volt semmi baj belőle, nagyon szereti.
Viszont a babot nem bírja.
17 hós.
5/7 anonim válasza:
Hát én is simán adnék. Ha egy 20 hós nem tudja kikakilni/pukizni az rég rossz. Gyermekem 23 hós, ugyanazt eszi teljesen, mint mi. :) Egy 20 hónapos már kimozogja a dolgokat. A babáknál azért kell jobban vigyázni az ilyen kajákkal, mert sokat alszanak, nem mozogják ki. Amúgy tök egészséges, oké kaja kisgyereknek.
6/7 anonim válasza:
Én már simán adtam 11 hónaposan, pedid igen megvállogatom, és én főzök neki, szóval, nem a könnyebbik oldalát fogom meg. Szerintem nyugodt szívvel adhatod. Most már az én kicsim 14 hónapos, és evett már székely káposztát, rakott káposztát, frankfurti levest, kelkáposzta főzeléket, káposztás tésztát. Egyiktól sem volt semmi baja. Nyilván, mint minden új étel bevezetésénél figyeltem a reakciókat, de ezt neked mondanom sem kell, mert gondolom, hogy Te is így csináltad mindig. természetesen, a gondot, vagy diszkomfort érzést okozott volna a gyereknek, akkor óvatosabban, adtam volna, és vártam volna még vele. De nem így volt! Mindegyiket imádja, és a káposzta teli van vitaminokkal, hitvány ételnek én nem nevezném!Teli van vitaminnal, és a K vitamin adása főleg egy babának nagyon fontos!
7/7 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, csak féltem hogy esetleg felfújja a káposzta, de imádta! Adjál...adjál.. adjál... ez volt minden kanál előtt :) Persze túl sokat nem adtam neki belőle, de szereti. Én is rájöttem hogy finom :D (sokáig nem szerettem)
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 30. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!