Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt valaki hasonló helyzetben?

Volt valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Lányom 9 hónapos lesz. Egyáltalán nem jó evő, de leginkább amiatt mert nem hajlandó 2 percnél tovább a fenekén megülni, nagyon hamar megunja az etetést. Már mindennel próbáltam elterelni a figyelmét, bohóckodtam, játékot, kanalat adtam a kezébe de így sem ment. Csak úgy hajlandó enni, ha berakok neki a laptopon gyerekdalokat.:( Pár napja csináljuk így, nem szeretném rászoktatni, de elképzelésem sincs, hogyan enélkül hogy etessem meg.:S

Ha valaki tud valami jó módszert, várom a tanácsát.

Köszönöm.:)

2012. nov. 28. 09:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
hát ha a zene kicsit lenyugtatja evésnél, miért vennéd el tőle? :-) A fiam is ilyen örökmozgó, kitekeredik az etetőszékben, mi is bekapcsoljuk a rádiót neki:-) ha egy kicsit is könnyebb úgy hát had élvezze a zenét evés közben:-)
2012. nov. 28. 09:33
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
És ha még kitolnád az etetések idejét hogy nagyon éhes legyen? Nekem akkor kell bohóckodnom etetésnél ha még nem éhes.
2012. nov. 28. 11:11
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, volt, hogy 5-6 órán át nem evett, megpróbáltam megetetni ugyanúgy bohóckodott.:S Hát akkor marad a gyerekdalos módszer..

Ment a zöld kezecske:)

2012. nov. 28. 20:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Azt megkérdezhetném hogy inni iszik normálisan? Hogy álltok a hozzátáplálással? Az én babám is 9 hónapos, ő meg inni nem hajlandó normálisan! Elég kiborító hogy egész nap csak itatom.
2012. nov. 29. 08:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Szia. Az itatással Én is gondban vagyok. Ha kap szilárd ételt, akkor közben iszik 2x, meg utána is de csak pár kortyot. Nagyon keveset iszik napközben..azt szoktam csinálni, hogy mikor pelenkázom odaadom a kezébe a cumisüveget, legalább lefoglalja addig sem mocorog, rágcsálja a cumisüveg fejét és így legalább iszik valamennyit. A hozzátáplálás is nagyon nehézkes volt nekünk. Jött a foga és volt 1 hónap amíg csak tápszert fogadott el. Most hajnalban eszik 1x tápszert, 9 körül gyümit 150! g-ot, ami nálunk nagy szó mert 70g-nál többet soha nem evett semmiből. Most jutottunk el oda, hogy kiváltottam a tízórait. 2 körül kap ebédet, 3 körül alvás és ilyenkor még igényli a tápszert. 6-7 között vacsi, változó a mennyiség valamikor kevesebb valamikor több. 7-8 között tápszer és alvás. Szóval nem vagyunk nagy evők, hízik a kisasszony de lassan. Már túl vagyok nagyjából az aggódáson, eszik amennyit akar nem érdekel amíg szépen fejlődik:) Hát az ivás...az elég gázos, remélem megoldódik idővel. (Már csak abból is kiindulva, hogy önszántából baba éhen-szomjan még nem halt). És ti hogy álltok a hozzátáplálással?
2012. nov. 29. 09:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi akkor a másik véglet vagyunk, gyakorlatilag az össze étkezést kiváltottuk. Anyatejes, reggel-este szopik egy kicsit a tejpép vagy főzelék mellé aztán kész! Szóval nekünk az a problémánk hogy szinte semmi mást nem fogad el a főzelék gyümölcs és tejpépen kívül, tehát a folyadék állagú dolgokat. Egész nap próbálom itatni de nem izgatja. Vol olyan hogy reggel egy darab pisi nem volt a pelenkájában :-(
2012. nov. 29. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!