5 hós kisfiam még az oldalára sem fordul, nem hogy át. Vigyem valahová?
Igaz, 9 kiló, az lehet, hogy nehezítő tényező...? :-)
Lányom is 7 hósan kezdett rendszeresen forgolódni, de őt vittem is (pont attól a naptól kezdve, hogy átfordult) korai fejlesztőbe.
A doktornőnk már a 4 hós vizsgálaton ajánlotta, de én korainak éreztem, mivel akkor még nem volt "elkésve", már amennyire el lehet késni ilyennel.
Viszont eltelt 1 hónap, és még csak az oldalára sem fordul a hátáról.
Különben szerintem jó lehet az izomzata, nagyon szeret és sokat is van hason, jól tartja magát, 2 kézzel játszik fekve is...
Csak nem tudom, tényleg "el lehet-e késni" ilyennel, ahogy az orvosunk mondta?
Ha izgulsz, akkor vidd el szakorvoshoz, fejlesztőhöz.
Jobb elmenni és megtudni, hogy nincs baj mint izgulni:). Ha pedig van probléma, azt is jobb minél előbb megtudni.
5 hónaposan _szerintem_ sincs még elkésve, de ha Te e miatt feszült vagy, aggódsz, akkor _szerintem_ jobb utánajárni.
És én azt gondolom, hogy az anyai megérzések jól működnek, ha egy anya azt érzi, hogy nincs rendben valami, akkor általában annak van alapja. Ha a Ti esetetekben más nem is, annyi, hogy kicsit lustább a babád:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!