Melyik bébiételt tartjátok a legjobbnak? (márka szerint)
Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 19:29
1/21 anonim válasza:
Lányom legjobban az Univert szerette. No meg a Hippet, de az tök drága volt.
2/21 anonim válasza:
Fiamnak a Kecskeméti ízlik a legjobban
3/21 anonim válasza:
A fiam meg pont a fentieket nem szerette, az Univert kicsinek is tartottam, csak sütőtököset vettem.
Müller sajátmárkás és Kecsekméti jött be legjobban nekünk. Ezt is ki kell próbálni, mit szeret a baba.
6/21 anonim válasza:
Nálunk is a kecskeméti jött be a legjobban.
7/21 anonim válasza:
babylove (dm), a legjobb, legtöbb %-ban van benne az étel... Utána hipp, kecskeméti és univer Én mindet adom, de többségében babylove és hipp, 1-2 kecskeméti, és nagyon ritkán univer! De az univert csak azért nem, mert 163gramm, ami kevés a lányomnak!
9/21 anonim válasza:
Univer,nem tesznek bele cukrot.
10/21 anonim válasza:
az egyik ismerősöm a kecskeméti bébiétel gyárban dolgozott és megnyugtatott,hogy őszintén mondja nyugodtan adjam a babámnak :) jah és a hipp egy részét ugyan ez a cég csinálja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!