14hós babátok mit és mennyit eszik? Nálunk kicsit problémás, elég soká kezdett el darabosat enni, mindig kiköpte. Sokszor még most is. Már nincs ötletem miket adjak neki, tehát jobbhíján az üveges bébikaja maradt.
8-kor kel akkor cicizés, 9-10 között reggeli (szendvics, rántotta, bundáskenyér, főtt tojás + tehéntej), utána 1 - 2 között ebéd (amit mi eszünk), majd 4-5 között uzsonna (túrókrém, joghurt + adnék neki gyümölcsöt is, de 2 hónapja nem hajlandó enni gyümit :( + ebéd után cici ), majd 7-7:30 között vacsi, általában az ami az ebéd is volt + esti cici.
14 hónapos, de nagyjából 1 éves korától ezeket eszi.
Ő sem szokott rá egyszerűen, azóta eszi ezeket szívesen amióta hagyom hogy ő is részt vegyen az evésben, engedem neki hogy belenyúljon a tányérba, hogy próbálkozzon kanállal enni ő is.
Hát az én fiam imádja a birka pörit :)egyszer evett csak amúgy. A bundákenyeret pedig konyhai papírtörlőre szoktam tenni, az felszívja nagyjából az olajat. Ő is ezt csinálta először, hagyni kell kibontakozni :)
Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!