Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mióta hazajöttünk a kórházból...

Mióta hazajöttünk a kórházból nem tudok aludni mindig a kisfiamat lesem aki 9 napos, nehogy valami baja legyen?

Figyelt kérdés

például ez a rettegett bölcsőhalál..

vagy az hogy éjjel megetetem,büfiztetem sokat, oldalra fordítom és úgy teszem le aludni,de félek hogy mégis jön később büfi és megfullad benne amire mi nem ébredünk fel.

hogy tereljem el ezeket a kínzó gondolatokat,????????

2012. nov. 23. 21:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én is nagyon aggódtam ezért használtan vettem egyet az utolsó hónapban és be is tettük a kiságyba. Viszont, olyan kórházba szültem ahol a 2 éjszakán már veled aludhatott a pici a szobában. Néztem ,néztem, úristen én nem merem a kocsiba hagyni.A végén az lett ,hogy ott aludt mellettem az ágyon és így volt egész nap amíg bent voltunk. Pedig ki volt téve ,hogy ezt nem lehet, de engem utánozva ,a másik két szobatársam is így csinálta :) az egyik nem bírta és következő estére behozatatta a párjával a légzésfigyelőjüket. A hátulütője ennek az lett,hogy még most is velem alszik este,mert megszoktam a pár nap alatt és nagyon jó érzés. Nem is aggódok,hogy esetleg valami történne, pedig ugye ez még elvileg növeli is a böllcsőhalál kockázatát. Nappal a kiságyában aludt ,akkor egyből bekapcsoltam a légzésfigyelőt. Sajnos már hasfájós lett így van ,hogy a rezgőszékben ,van hogy a babakocsiban alszik csak el és ugye oda se tudom betenni a légzésfigyelőt , de már nem aggódok.

Még annyit,hogyha elkezd forgolódni akkor muszáj lesz a kiságyba altatnom este ,akkor már megint nagyon fontos lesz a légzésfigyelő,mert a kiságy az ő szobájában van és így leszek nyugodt. 6 hetes picur anyukája

2012. nov. 24. 12:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom mindegyik ilyen-e de a légzésfigyelőm az angelcare 401-es volt (utána majdnem annyiért eladtam mint amennyiért vettem) és be lehetett rajta állítani, hogy kattogó hangja legyen minden egyes mozgásérzékelésnél. Nagyon szuper volt mert bármikor felriadtam nem kellett kinyitnom se a szememet a kis fényt lesnem, vagy arra figyelni ,,riaszt-e". Hanem egyből tudtam, hogy van mozgás, azaz van légzés. Szuper volt és biztosan belehaltam volna, ha 9 napig zsinórban ébren figyeltem volna. Én is aggódós voltam egyébként így tényleg áldás volt az a néhány óra alvás.
2012. nov. 24. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!