Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tesco Baby Essentials (zöld...

Tesco Baby Essentials (zöld csomagos) pelenka másnak is okozott már gondot? Milyen pelenka vált be érzékeny bőrű kisfiadnak?

Figyelt kérdés

Eddig nem volt vele gondunk, de most legszívesebben kidobnám az egész csomaggal. 2-es, 3-as, 4-es méret nagyon bevált, az egész éjszakát kibírta, bírta a kisfiam bőre is.

Viszont ez a 4+ egy katasztrófa! Az egy dolog, hogy hamarabb megtelik, mert nyilván nagyobb baba többet rak a pelusba... :) de ráadásul a belső része kibomlik, és valami zselészerű golyócskákkal van tele a kisfiam popsija tőle! Már 2-3 óránként cserélem, de így is azt tapasztalom, hogy egyre pirosabb a gyerek feneke, a fütyije, ennek már fele sem tréfa! :(

Romlott a minősége ennek a márkának, vagy rossz szériát fogtam ki? Nincs szerencsém a pelenkákkal, a fiam pelus ügyben nagyon kényes. A Mülleres is jó volt egy darabig, aztán abban is csalódtam. Libero, Huggies, stb, szinte mindet próbáltuk, és egy darabig mind úgy nézett ki, hogy beválik, aztán végül mégis csak a Pampers maradt jó. Kiidegel a dolog, mert a nagylányomnál viszont mind megfelelt, akár a Spar saját márkása is.

Mit javasoltok? Várok tanácsot, mert alig 40 ezer gyed mellett a Pampers nem lehet hosszú távú alternatíva... :((

Köszönöm, ha írtok, előre is!

2012. nov. 23. 16:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös, köszönöm neked is a választ! Most volt időm nyugodtabban visszaolvasni csak. Igen, a Rossmann-ost ismerem, jó minőségűnek tartom, csak sajnos ahol most lakunk, nincs elérhető üzletük... :(
2012. nov. 29. 23:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Internetről nem rendeltél még? Én házhoz szoktam hozatni a pine pelenkát..
2012. dec. 6. 16:05
 13/14 A kérdező kommentje:

[link]

Most megnéztem, amit írtál, erre gondoltál? Döbbenetesen olcsónak tűnik, de milyen a minősége? Postaköltséggel együtt is megéri? Előre is köszönöm, ha írsz!

2012. dec. 7. 06:43
 14/14 anonim válasza:
1 hete vettem 4-es zöld tesco-s pelenkát, és katasztrófa. Totál ki van csípve, még nem láttam ilyet, pedig sokfélét használtunk már. És enni azt eszi, amit eddig szokott, tehát nem az ételtől van. Nálunk a dm-es dadylove teljesen bevált, de a bella is nagyon jó minőségű.
2013. aug. 12. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!