Tesco Baby Essentials (zöld csomagos) pelenka másnak is okozott már gondot? Milyen pelenka vált be érzékeny bőrű kisfiadnak?
Eddig nem volt vele gondunk, de most legszívesebben kidobnám az egész csomaggal. 2-es, 3-as, 4-es méret nagyon bevált, az egész éjszakát kibírta, bírta a kisfiam bőre is.
Viszont ez a 4+ egy katasztrófa! Az egy dolog, hogy hamarabb megtelik, mert nyilván nagyobb baba többet rak a pelusba... :) de ráadásul a belső része kibomlik, és valami zselészerű golyócskákkal van tele a kisfiam popsija tőle! Már 2-3 óránként cserélem, de így is azt tapasztalom, hogy egyre pirosabb a gyerek feneke, a fütyije, ennek már fele sem tréfa! :(
Romlott a minősége ennek a márkának, vagy rossz szériát fogtam ki? Nincs szerencsém a pelenkákkal, a fiam pelus ügyben nagyon kényes. A Mülleres is jó volt egy darabig, aztán abban is csalódtam. Libero, Huggies, stb, szinte mindet próbáltuk, és egy darabig mind úgy nézett ki, hogy beválik, aztán végül mégis csak a Pampers maradt jó. Kiidegel a dolog, mert a nagylányomnál viszont mind megfelelt, akár a Spar saját márkása is.
Mit javasoltok? Várok tanácsot, mert alig 40 ezer gyed mellett a Pampers nem lehet hosszú távú alternatíva... :((
Köszönöm, ha írtok, előre is!
Most megnéztem, amit írtál, erre gondoltál? Döbbenetesen olcsónak tűnik, de milyen a minősége? Postaköltséggel együtt is megéri? Előre is köszönöm, ha írsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!