Az éranyajegyről tapasztalat?
A kislányom hátán már 1 hetes korában jelentkezett. A gyermekorvos annyit füzött hozzá,hogy figyelni kell növekszik e. Most három és fél hónapos, és látok rajta elváltozást: terjedelmében nem nőtt, de domborodik. Az orvos nem tartja indokoltnak, hogy gyermeksebészetre, vagy szűrésre vigyem. Most olvastam utána, hogy ha már megnőtt nehezebb kezelni...
Van itt anyuka akinek saját tapasztalatai vannak e téren? Esetleg javasolni is tud nekünk szakorvost? Köszönöm!
Szia!
Az én lányomnak a homlokán van, 6 hósan megállt a növekedésben! Neki is kidomborodik! Mi elvittük 6 hósan a Kelen kórházba a Tasnádi doktor úthoz, aki előszőr lefagyasztotta, kicsit kivilágosodott tőle és most 8,5hósan voltunk 2.szor, most lézerezte és elméletileg el kezd visszahúzódni! Úgyhogy még arról nem tudok nyilatkozni, h eltűnik-e vagy sem! De több szülővel beszéltem, akinek volt ilyen és elmúlt 1-2éves korra! Nekem a Tasnádi doktor úr, azt mondta, h kb. 1évesen már nyoma sem lesz! Legalább is 4-5kzelés elég... Remélem így lesz! Az első alkalom 17.000Ft volt, a másodikat a TB támogatta, így ingyen volt, miután kaptam a háziorvostól beutalót (ezt úgy is mondja a doktor úr, majd!
Köszönöm a reakciókat!
A 2. válaszolótól kérdeznék: ez a fagyasztás, lézeres kezelés fájdalom mentes, ill. lehet mellékhatásra számitani?
A Tasnádi doktorhoz nem lehet egyből beutalóval menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!