Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1héten hány alkalommal furdete...

1héten hány alkalommal furdeted 3-5honapos babádat?

Figyelt kérdés
2012. nov. 23. 13:43
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
én nem tudom,h miért kell ezen ugy kiakadni??? én egy felnott vagyok,aki jon-megy, tesz-vesz, izzad,stb ... miért kéne egy 3honapos babàval osszehasonlitani ??? a fenekét csap alatt le lehet gyorsan mosni. a tobbi testrészt pedig vizes (evian) vattakoronggal illetve leoblitést nem igénylo, gyogyszertàrban kaphato,babàknak készult tisztàlkodoszerrel. ez miért ne lenne elegendo?? teljesen jol érzi magàt, mindennap cserélem a ràadott ruhàkat, este 7tol reggel 8ig alszik egyhuzamba, 3és fél honapos létére,szoval biztos,h jol érzi magàt,abba lehet hagyni a szornyulkodést!
2012. nov. 23. 18:46
 32/43 anonim ***** válasza:
66%
Akkor felesleges volt megkérdezni. Itt a többség, én is amondó vagyok, hogy nem rossz egy babának, ha fürdik minden nap, ráadásul 3-5 hónaposan már nem olyan pici. Általában egy gyerek nagyon élvezi a fürdést. Rutin, kellemes esti ellazító dolog, egy családi program. Ha neked más a véleményed, azt is elő lehet adni másképpen is...
2012. nov. 23. 18:48
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
Akkor végül is minek raktad ki a kérdést?
2012. nov. 23. 18:50
 34/43 anonim ***** válasza:
72%
mosd le te is gyorsan a csap alatt a feneked...pfff
2012. nov. 23. 19:21
 35/43 anonim ***** válasza:
100%
Pontozgass le mindenkit kérdező pedig az a helyes amit a többség ír, esetleg megkérdezted erről már a gyerekorvost vagy védőnőt?Kíváncsi lennék őket is így leamortizálod hisz ők is azt mondanák, hogy fontos a fürdés......
2012. nov. 23. 19:43
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

azért nekem furcsa ahogy gondolkodsz.

egyrészt azt írod, hogy azért nem fürdeted mert semmi szüksége a kozmetikumokra egy ennyi idősnek, de azért minden nap lemosod kozmetikummal. ez nem ellentmondás? most komolyan, ha ugyanazzal az erővel be is ültethetnéd a kiskádba és vattakorong helyett bő vízzel lemoshatnád nem?

másrészt egy baba is izzad, ráadásul a kis bőre hámlik, ezeket minden nap le kéne mosni mert nem jó a bőrnek ha nem tud lélegezni. de ha nem is minden nap, legalább minden másnap kéne fürdetned.

azért a heti 2 elég durva, biztos azért nem fürdeted meg amit írtál? mondjuk ha azt írnád, hogy egyedül vagy és nem mered akkor legalább tanácsot adhatnánk hogy old meg, de így még rá se lehet beszélni téged :O

pedig nem ártana, azért ennyire legyünk már igényesek a gyerekünkkel szembe is, hogy lefürdetjük naponta

2012. nov. 23. 23:39
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarnám is vinnem kéne a fiamat este fürödni. El jön a 7 óra, fél 8 és addig hisztizik amíg a vízbe nem kerül. Nagyon szereti, élvezi hogy pancsolhat. Öröm nézni ahogy jár a kis keze, lába, játszik, nevet, sikít örömében. Nem utolsó sorban el is fárad és vacsi után el is alszik.
2012. nov. 24. 07:00
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
A babának fontos a fürdés.Ha még azt mondanád,hogy heti 5-ször 6-szor,okésabb lenne,de háromszor?!Ja,és ha gyógyszertári szereket használsz,az csak hasznos a baba bőrének!
2012. nov. 24. 08:04
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is ELPOCSÉKOLOM a vizet a gyerekemre minden nap. Mondd, olvasod, amit írsz? Nézd meg külső szemmel, és utána gondolkodj el rajta!
2012. nov. 24. 09:13
 40/43 anonim ***** válasza:
Szerintem kapsz annyi pénzt a gyerekre után,hogy beleférjen a vízdíjkülönbség kifizetése. Mellesleg ezért is vannak babakádak. Elveszed a gyerektől a fürdés élményét és azt az érzést amit valószínű te is érzel tusolás,fürdés után,az a nyugalom és frissesség érzése.Sőt nála már a pancsolás örömét is.
2012. nov. 24. 12:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!