Az espumisan kihajtja a szeleket?
Elméletileg igen,arra van. Viszont nagyon sok babánál nem használ; sem az Infacol.Mi kettesével vettük az Espumisant és gyakorlatilag semmi értelme nem volt,ugyan úgy szenvedett a kisfiúnk.
Én a Colief-et vagy Biogaia cseppet ajánlanám.Ezek nagyon jók!!!És kímélőbbek is a pici pocaknak,mert nem kell minden szopi előtt adni,elég napjában 1x a megfelelő csepp mennyiséget.
Aztán mi még csodát vártunk az Angol víztől is....sugárban hányta ki a gyerek.
Nekünk csak ezek váltak be!Igaz nem olcsóak,de ha kiszámolod,hogy mennyit költenél Espumisanra egy hónapban,bőven megéri.
Hát, egy ellenpélda. Szintén a bántó szelek ellen vettünk egy dobozzal. Na, attól lett csak igazán egy egész délutános ordítás, semmivel sem tudtam segíteni. Aztán valahol olvastam, hogy a sok apró buborékból nagyot csinál az Espumisan. Az okozta a fájdalmat...
A legjobb megoldás a szélcső. Nálunk az vált be, szabad füllel hallottuk, irtó hangos volt, ahogyan jöttek-jöttek ki belőle a szelek... Persze egyúttal székelési ingert is kelt, de szerintem ez a leghatásosabb és legjobb. Nem kellett szerencsére sokáig használni, nem is szokik hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!