Van itt olyan anyuka aki kúpot adott a babájának mikor egész nap nyűgös volt?
Figyelt kérdés
A gyerekorvos és a védőnő is azt mondta, hogy a 4 hónapos babám a foga miatt nyűgös hetek óta és ha már nagyon rossz a helyzet nyugodtan adhatok neki egy fél kúpot.
Szerintetek?
Dologéllel kenem az ínyét de semmit sem ér!
Köszönöm!
2012. nov. 22. 09:50
11/15 anonim válasza:
Egyetértek az Anyukákkal, akik nem kúpoznak minden "nyűgis" este. Mi is inkább ínyápolót, rágókát adtunk a kislányunknak, mondjuk nekünk a doplogél nem volt jó, kedves kérdező.. frezyderm fogínyápoló viszont szerintem egész jó volt. Azt tudom ajánlani, meg a hűthető rágókát.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is!
2012. nov. 22. 12:16
13/15 anonim válasza:
Ki mondta, hogy minden este kúpozok, ha kell, ha nem?!?! Utálom az ilyen megmondóanyukákat.
A fiam 3 éves, és még mindig az első doboznál tartunk.....
14/15 anonim válasza:
Igazából az érzi át a helyzetet, aki hasonló helyzetben volt/van. Nyilván néhány nyűgös napot és éjszakát még bír az ember, és nem folyamodik egyből kúphoz, mindenféle gyógyszerhez, de aki hetek, hónapok óta minden napot és éjjelt így él át, az bizony már remél valami segítséget. A Kisfiam 4,5 hónapos, soha nem aludt még át éjszakát, és 1,5 hónapos kora óta este 8-tól hajnali kettőig alszik, aztán ébren van, sírdogál, álmos, nyűgös, semmi nem jó, eszik, de utána sem alszik, majd nappal ugyanez, kb kétszer 30 percet alszik, de tiszta hiszti, mert fáradt. Bizony mi is kipróbáltuk a homeopátiás viburcol kúpot, semmit nem ért, aztán az orvos felírt egy Naturlandos lázcsillapító kúpot (Suppositorium antipyreticum pro parvulo aminofenazon), ezt is kipróbáltuk annak reményében, hogy kipiheni magát, de mintha meg sem kapta volna, 3 este kísérleteztem, aztán ezt is feladtam. És félreértés NE essék, nem azért adtam neki, hogy ÉN végigaludjam az éjszakát, hanem, hogy ő tudjon pihenni, mert mindenki akinek gyereke van jól tudhatja, hogy egy pici baba alvás közben fejlődik leginkább. Na most 24 órából összesen 8 órás alvás 20 megszakítással egy 4 hónapos babának KEVÉS.
15/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, köszönöm, hogy írtál...az én lányom is alig alszik nappal, bár éjjel még tűrhető a helyzet!
Kitartást!
2012. nov. 23. 06:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!