Anyukák! Ti mennyit adnátok 120 darab vegyes gyermekruháért?
Kicsit beelegeltem, hogy hiába hirdetem mindenütt a bébiruháinkat, 100-200 forintért mennek el. Úgy érzem, nem éri meg fotózni, képet kicsinyíteni, feltölteni, stb. Azt az időt inkább a lányomra fordítanám, így arra gondoltam, a maradék 120 darab, vegyes méretű és minőségű ruhát egyben teszem fel pár oldalra, fix áron. (Tényleg nagyon vegyes: 56-ostól 86-os méretig van benne minden, rugik, bodyk, sapik, kabát, kocsicipő, bundazsák, piszama, stb. Márkára és minőségre is vegyes: van, ami már bolhyosabb, de van benne rengeteg jó állapotú Next, Brendon, Early days, Saxoni, stb.)
Azt nem tudom, milyen áron tegyem fel őket. Azt mindenképp odaírnám, hogy akár viszonteladóknak is, de az árral gondban vagyok.
Szerintetek?
Nekem a 105 darabos vegyes méretű (0-9 hónapos korig + pár nagyobb) ruhámat vitték el 8500 forintért + posta. Magyarul 80.-/darab.
Utolsó 1 napban licitáltak sokan. Akkor ugrott 3500-ról 8500-re.
Gondolj arra, hogy 1500 Ft/kg áron ma már nagyon nehezen találsz normális minőségű ruhát kilós boltban. Egy -egy darabot ki lehet fogni, de inkább 3000 Ft/kg az általános.
Én kétfelé szedném a csomagot, jó és rossz minőségűre.
A jóért kérnék 2000 Ft/kg, a rosszért 1000 Ft-ot.
Még így számolva is minimum 15ezer a ruhák értéke.
Azért nagyon áron alul ne kótyavetyéld el! 6000 Ft 15 kg-ért nagyon kevés!
Tőlem a nyár végén megvett egy turiboltos hölgy egy zsák őszi ruhát 3000 Ft/kg áron. Mondta, hogy darabáron fogja továbbadni és még így is megérte neki, eljött érte Kérte, ha megint gyűlik egy adagnyi, szóljak.
Szia!
Köszi a választ!
Sajnos nekem nagyon sürgős az eladásuk, mert sajnos nagypapám hirtelen halála elég sokat kivett a családi kasszánkból, és így hó végére igencsak megszorultunk... Mire sikerülne eladnom őket, addigra valószínű már nagyon mindegy lenne. :S
Sziasztok!
Köszi a válaszokat Nektek is!
Most szétválogattam: 50 darab, ami príma állapotú, márkás és márkátlan, de azonnal viselhető. Ez 5 kilogramm.
70 darab, ami kevésbé jó, bolyhos, esetleg foltos, kinyúltabb (azért ebben is akad egy-két saxoni, in extenso, next), 9 kilogramm.
Nagyon vacillálok, hogy mit csináljak. Én is nagyon szeretném 13-ért (de akár 10-ért) eladni a szuper állapotúakat, a 9 kilónyi rosszabbat 7-ért, de félek, éhen halnánk, mire valaki kifizet érte annyit. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!