Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pár hetes babával, hogy...

Pár hetes babával, hogy telnek a napjaitok?

Figyelt kérdés
Hogyan altatjátok őket, mennyit vannak ébren, mennyit sírnak? Esetleg a tesók bezavarnak? Hogy bírjátok?
2012. nov. 21. 13:21
 1/3 anonim ***** válasza:
25%
Tesók nincsenek.Már jól bírom,7hetes lesz lassan.Első két hét szenvedés volt,mert nem aludt 10-12órán át sem,csak sirt állandóan meg felébredt minden kis rángására,mert megszokta,hogy ha picit pityereg kézben van.Így soha nem aludt.Aztán 3hetes kora óta hagyjuk sirni,eleinte 10percet sirt,rá pár napra már csak 2-3at,most már 2hete nem is mindig sir.Igy alszik szépen 4órát is.3hetes kora óta alszik éjjel 7-8tól hajnal 3ig kb.Most már ezen a héten 3x aludt reggel 5ig is.Tápszeres sajnos,bár egy hete az állomásról rengeteg tejet kap már.Este tápot kap,hogy aludjon,mert a tejtől megéhezik 2 vagy max 3 órára rá már.Ő az elején ugyebár soha nem aludt szinte.Ha sétálok vele 2-4órát,aközben is ébren van végig,max pihenget csak.Ha ébred,kap enni és nézelődik még utána.Összességben 1-1,5órát ébren van,utána megy az ágyba ha piros a szeme,dörgöli és ásitozik.Ha nem,akkor el vagyok vele az ágyban,beszélgetek neki stb.Már mosolyog,mondja hogy ááá ha én is beszélem neki ezt.Sokszor ébren van 4-6órát is,bár van hogy nagyon nyüglödik már,de nem tud elaludni.Tehát ő összességben szerintem elég sokat ébren van a korához képest.HAsa nem fáj,hizik szépen.3400el született,már 4700.Ha nincs baja,hogy éhes,pelus vagy fáradt,akkor csendben van.Nem sir sokat szerintem.Pelus miatt nem szokott,mert automatikusan teszem tisztába minden kaja után.Fáradtság miatt estefelé sir csak,meg napközben akkor ha nem bir elaludni.
2012. nov. 21. 13:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Nekünk első baba,fiú. Nem panaszkodom,tök nyugis. Csak akkor sír,ha éhes. Nem ordít,csak nyüszög :) az időtől is függ,hogy mennyit van ébren,sokszor minden evés után még viribül 1 órát,de ma pl.csak alszik. Este fél7-10-ig ébren van,figyelget,mosolyog,pillázik :) 10kor bumm,bealszik (előtte még eszik) és hajnali 3-4 között kel,utána már csak reggel 7-8,attól függ. Úgy tűnik most elhagyta a hasfájást,egyik napról a másikra jól lett,meglepődtem :) altatni nem nagyon kell,elalszik a cicin,de ha véletlen mégsem,akkor a mellkasomra teszem és simizem a hátát.

Üdv,

7 hetes kislegény anyukája

2012. nov. 21. 13:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Hétfőn volt 2 hetes a kislányunk. Vannak könnyebb és vannak nehezebb napok. Hasfájós szegény, így elég sokat sír. Anyatejes, sokat szopizik, cicin szokott elaludni. Éjjel 2-3x kel, délelőtt elég éber. Várom már, hogy könnyebb legyen, mert néha nagyon kétségbe tudok esni. :(

2012. nov. 21. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!