Kelhet éjszaka azért 6hónapos babám mert száraz lehet a levegő?
Már tegnap irtam ki kérdést hogy mit tegyek hogy ne keljen fel.
Eszik lefekvés elöt bőségesen,8után már alszik 1óra fele pedig kel és iszik,utána alszik 4-5ig.
Most hogy beteg vagyok köhögök,ha felmegyünk a szobába hogy elaltassam megetessem annyira kapar a torkom hogy majdnem megfulladok,lent a nappaliba nem vészes.
Egyébként minden nap szivni kell az orrát mert össze van száradva benne a váladék.
Tegnap este 23.30kor mentem feküdni,adtam neki tápszert,megivott 50mlt alvás közben,de 2.45kor kelt,akkor a maradékot adtam neki,egyet belekortyolt és aludt is tovább 5óráig.
Lehet hogy ez a gond?
Mit tegyek hogy ne legyen száraz a levegő?
Fönt fa a mennyezet,padló szönyeg van,ami már vagy 20éve levan téve,borzasztó poros,mikor porszivózom látom is..de ez csak albérlet így nem tudok mit tenni.
13:28 as...
Hogy mered te azt feltételezni hogy nem takaritok?
Hát mit képzelsz te magadról hogy ki vagy te..gyors ütemben huzz ebből a témából!
Előszöris,nyilván nem egy retkes szobába teszem gyereket,a padló szönyeg levan ragasztva,igy felszedni nem fogom,akkor sem ha havonta 180ezer forintot kifizetek az albérletre,ugyan is nem csöves emberek vagyunk,hogy primitiven tartsuk a gyereket,azt is megsúgom neked hogy minden nap takarítok,hetente 1x pedig jön takarító nő is,mivel 250nm!! a ház,ő még a sarkokat is végig nyalja,én csak tisztasági takarítás csinálok minden nap!!!
A másik fel,képzeld most jutott eszembe hogy záraz lehet a levegő,de igazad van,mindent itt hagyok csapot papot és rohanok egy szál pizsomában a boltba hogy megmérjem a levegőt..
Jaaa,a másik,te tényleg azt gondolod szárazon szivom ki az orrát,lehet te ilyen tapló vagy,én nem..bocs,elötte 20percel csöpögtetek neki...
Igen,köszönöm szépen tanácsod befogok szerezni egy párásítót..
A kérdés az volt hogy mit tehetek..mivel nem mindenki szereti a párásított,mint látod SENKI nem is ajánlotta,igy gondoltam oka lehet,de időközben beszéltem a MAGÁN gyerekorvossal..
Szóval te ne beszélj velem igy,hogy jössz te ahoz hogy ilyen hangnemet megengedj magadnak..
Még hogy primitív,retkes..a telefonom többe kerül mint te egy havi fizetésed...
Azt hiszem jobb ha kiszállsz a beszélgetésből,úgy látom nem tudod a határaidat!
Az összes többi kedves válaszolónak..
Köszönöm segítségeteket,kedvesek agytok.
Egyébként 6hós.
És igen,ehet még éhes is,mert azért még 90%ban anya tejes,de mint írtam beszéltem a gyerek orvosunkkal,és a párásítot tanácsolta,így gyorsabban meg gyógyulok én is,és a picinek sem lesz teli a nózija.
Még egyszer köszönöm,és bocsánat hogy egy ilyen tapló ember miatt részt kellet vennetek egy kis összetűzésben.
"Még hogy primitív,retkes..a telefonom többe kerül mint te egy havi fizetésed..."
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ennél sokkal lényegesebb, hogy mit csöpögtet 20 perccel orrszívás előtt?
A nyálkahártya összehúzót szokták csöpögtetni, de azt orrszívás után kell. Sós oldatot, kell közvetlen orrszívás előtt belefújni a orrba. Annak pont az a lényege, hogy apró szemcsék formájába menjen az oldat az orrba, ezért lehet spray formátumban kapni.
De am ha leviszitek a babát nem muszáj a hideg szobába tenni. Nem muszáj a szobába lennie.És ha nálunk lenne ilyen nem érdekelne hogy mennyit kell cipekednem. Leviném a babámat és nem hagynám hogy akár egy percig is rossz helyen legyen, max szereznék pár ezerért egy hősugárzót. Egy 9 hónapos kislány boldog anyukája :)
20/N
Kedves 10:55ös hozzá szóló.
igen,én is így gondolom,hogy nem kéne így neki esni egy anyukának azért mert egy olyan szobába van a gyerek ahol pár éve padló szönyeg van,ezzel az erővel ne hozd haza a gyereket egy olyan lakásba ami nem lett frissen bútorozva,festve,csempézve..
Na mind1,szóval itt azt gondolom hogy alapvető problémái vannak néhány embernek,és álltalában azok az anyukák akik így bele kötnek más emberbe,valójában egy megkeseredett,boldogtalan ember akit én csak sajnálni tudok,mert úgy látszik abban találja már csak a boldogságát ha másokra rossz száj ízzel fröcsög..
A másik bibi az itt hogy nem tudja,nem tudhatja kivel beszél éppen ezen az oldalon,lehet csak egy hétköznapi háztartásbeli asszonyal,de az is lehet hogy egy igen befolyásos emberrel,vagy ugye bár van még ennél rosszabb is..mikor az anya mögött olyan család áll,aki bármit megtenne a családért,a bármit döntse el mindenki hova sorolja..
Én inkább nem is válaszolok olyan kérdésre ami esetleg feltud idegesíteni.
Egyébként beszereztem egy igen jó márkájú ultrahangos párásítót,de semmi változást nem látok se nálam se a babánál :(
Kedves utolsó válaszoló.
Igen igen,de azért a nappaliba nem fogom altatni a gyereket,ahol szinte éljük a minden napjainkat,az olaj radiátor pedig ismételten csak nem egészséges,és hát fönt azért 3 szoba bevan rendezve,amit nem szivesen cipelek mostmár mikor Januárban lesz elég dolog.
A másik,könyörgöm,ne ugy állitsd be te is hogy retkes lakásban élünk,én bárkinek megadom a címemet,el lehet jönni megtekinteni a körülményeket,bármit megmutatok a 3szinten,még az utolsó sarkot is ha kell.
És a kedves piszkálódónak..igen,igen 250nm..ez miért annyira hihetetlen?!!
Ne haragudj,pontos méreteket nem tudok,de 100nm-be ennyi minden nem férne (4szoba,2fürdő,2wc,2nappali,egy óriás konyha,2gardrób szoba,3terasz,kondi terem,szoli,szauna terem)..kb ennyi..ha más is érdekel szívesen válaszolok ;)
Ne hogy álmatlan éjszakád legyen!
Egy Boldog 6hónapos baba anyukája..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!