Szerintetek melyik a jó cumisüveg ami nem drága?
Figyelt kérdés
Első babámat várom így nem nagyon vagyok tapasztalt!Nézegettem az árakat de sajnos nekem az Avent,Mam nagyon drága!
Melyik az amelyik jó de még az olcsóbb kategória!
A Bruinosak nem jók??Az a legolcsóbb!!
Vagy egyáltalán érdemes megvenni előre??Azért csak jó ha van itthon legalább kettő ha tápszeres lesz...
2012. nov. 20. 21:16
11/16 anonim válasza:
Meg egy szavazat a Tommee Tippee-re!!!!! Arra eskuszom!:)))
12/16 anonim válasza:
Tommee Tippee?? emberek az a legdrágább cumisüvegek közé tartozik.Külön kérte, hogy olcsót ajánljatok.Nagyon jó az tény. Szóval szerintem nem kell még ezen agyalnod.Vegyél valami olcsóbbat mondjuk dm-eset vagy rossmanos-at hátha bejön.Nem kell rögtön MAM-ot venni.Lehet, hogy nem is lesz rá szükséged :) Szép babavárást, könnyű szülést!
13/16 anonim válasza:
Én Aventost vettem 1100 ft-ért, úgy, hogy volt hozzá egy játszócumi is. Szerintem nem volt drága ahhoz képest, hogy a rossmannos is 5-600 ft.
14/16 Jégtánc válasza:
És ha nem fog cumizni?:))Akkor viszont már drága:)
15/16 anonim válasza:
Próbának vegyél egy olcsót. Pl a bruinosat. Ha kell a cumisüveg, akkor meg vegyetek egy márkásat. Hidd el, megéri az árát. Vagy ha nagyon sokallod, akkor kérj a babalátogatóktól. Én a Tommee Tippet ajánlom, nagyon jó! És tényleg nem fájt tőle a hasa, míg a Bruinosat használtuk, és ordított a hasfájástól. Ez szuper: [link]
16/16 anonim válasza:
Ha hasfájós lenne a pici mindenképp Dr.Brown's cumisüveget vegyél,egy csoda az a cumisüveg és elhiheted akkor minden pénzt meg fog érni egy kis nyugalom!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!