Értelmileg kissé le van maradva a kislányom. Hasonló helyzetben lévő anyukák, mesélnétek?
Köszönöm utolsó!
Egyébként ez a doki a korai fejlesztőben is dolgozik. Azt mondta, hogy 3 éves kor alatt nem nagyon foglalkoznak a gyógypedagógusok ezzel. Na meg azt is mondta, hogy a korai fejlesztő pénzbe kerül, csak egy részét állja az állam.
Az összehasonlításról meg annyit, hogy sajnos nem csak arról van szó, hogy a szomszéd pistike mennyit tud. Én is észrevettem már, hogy olyan, mintha nem értené amit mondok. Vagy nem fogná fel. Az ahgyján, hogy nem mutogat... Na meg vegyük mondjuk azt, hogy májusban kistestvére fog születni. Sokan mondták, hogy készítsem fel erre már most, de egyszerűen nem látom rajta, hogy értené mit mondok neki. Hallani hallja. Meg azért is nehéz dolog ez, mert nem tudom eldönteni, hogy a cselekvéseimből érti meg a dolgokat vagy a szavaimból. Vegyük mondjuk a vetkőzést. Vajon azért húzza ki a kezét a pulcsiból, mert én mondom neki, hogy húzd, vagy azért, mertfölfelé tartom az ujját és ő meg automatikusan kihúzza. Pápázni is nemrég kezdett csak, de csak a kezével. Nem mond hozzá semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!