Érdekelne Ti, hogy oldjátok meg?
Ha neked meleged van, neki is melege van, ha te fazol, o is fazik. Ha tulsagosan melege van, legalabb annyira veszelyezteted, mintha fazni hagynad. Annyi, hogy neki foleg meg 1 eves kor alatt, egy plusz reteg kell.
Ha nagyon beoltozteted, hogy a levegon ne fazzon meg, akkor annyira, amennyire kell, levetkozteted, ha betersz a boltba. Meg akkor is, ha par percre tersz be. En pl azon vagyok kiakadva, mikor latom, hogy toljak a babakocsiban a pici gyerekekeket az anyukak esik az eso, beternek a boltba, es nem hajtjak fel az esovedot. Persze vannak rajta lyukak, de egyszer ki kene probalniuk, milyen levegot szivnak a folia alatt a kicsik.
egyszer előfordult velünk h félrenéztem és a tescos kocsi láncát rágcsálta mire észrevettem, semmi baja nem lett. Azóta még jobban odafigyelünk erre, de érdekes tapasztalat, pedig azon mennyi bacilus lehetett...
Kabát dolog: rétegesen öltöztetem és annyit veszek le, amennyit szükségesnek érzek, sőt én annyira megfázásparás vagyok h pl amíg eltolom a tejes, sajtos részlegek előtt és nagyon hidegnek érzem, arra az időre a fejére húzom a sapkát is, a férjem meg agyvérzik:-) Ki kell tapasztalni.
Februári volt a lányom, 2 hónaposan már vittem a Westendben, ruhát kellett vennem, mert minden vagy nagy volt, agy kicsi.
Tescoba is vittem bevásárolni, nem volt kire hagyni!
Soha nem kapott el semmit!
Overál, alá egy body és egy rugi, a boltban pedig kicipzároztam, sapkáját levettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!