Ajánlanátok játékokat fél éves kisfiúnak? Linket is küldhettek
Figyelt kérdés
2012. nov. 19. 22:24
1/5 anonim válasza:
Játékot fél évesnek? Nem sok van! Csörgő.
2/5 A kérdező kommentje:
rengeteg játékot ajánlanak fél éves babáknak.a csörgővel most játszik...4 hónapos...gondolom 2 hónap múlva érett lesz másra is.kb a játékok 80%-át 6 hónapos kortól ajánlják,csak azt nem tudom melyikkel tudna játszani is.
2012. nov. 19. 22:31
3/5 anonim válasza:
Nem rosszindulatból, de butaság előre bevásárolni. Nem tudhatod, hogy mi fogja érdekelni később. Mi is bevásároltunk egy csomó FisherPrize-t és le sem tojta a gyerek. Helyette elvette a papucsom meg a cumisüveget figyelte ahogy a tea mozog benne... Szerintem ha nagyon akarsz neki venni valamit akkor egy projektoros falravetítőt vegyél az zenél is meg villog is... Vagy különböző felületű kockákat. Azzal pl még fejleszted is.
4/5 anonim válasza:
A zenélős, zörgős, világítós, villogós dolgokat mindig is szerették a babák, azzal nem nagyon lehet mellélőni.
FP zenélős állatok, VTech termékek, zörgős mesekönyvek.
Nálunk a félévesem szerette még a puha labdákat, a címkerongyikat, nagy plüss állatot, amivel birkózni lehetett, a habszivacskockát.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.az igazság az hogy nem én venném neki hanem az unokatesóm jön haza Amerikából és mindenképp onnan akar hozni vmit neki karácsonyra.(ott egyébként negyed áron vannak a FP játékok.Szóval nekem kell kitalálnom mit hozzon...:-)
2012. nov. 20. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!