9-10 hónapos babákat hogy öltöztetitek sétához? Kell már a bundazsák?
Figyelt kérdés
2012. nov. 19. 12:51
1/8 anonim válasza:
úgy próbáld meg, hogy mindig egy réteggel több legyen a babán mint rajtad
2/8 Jégtánc válasza:
Lányom 9 hónapos ,délelőtt lent voltunk sétálni.
Hosszú ujjú body,harisnyanadrág,kantáros nadrág,vékony felső,vékony pulcsi,kábát, sapka vastag tutyi a lábára.Nem tudom milyen bundazsákotok van,nekem van a babakocsihoz lábzsák,azt már betettem a kocsiba.Nagyon meleg bundazsák szerintem még nem kell.Végül is te ismered a gyermeked,hogy mennyire fázós vagy nem:)
3/8 anonim válasza:
huh, én az öt hósra kb annyit adok, mint magamra csak betakarom nagyon vastag takaróval alul-felül. de így is, ha bemegyünk a boltba és hazajövünk, csak attól a kis boltozástól úgy leizzad... én nem adok rá eggyel többet hanem ezt váltja ki a takaró
4/8 anonim válasza:
Az én babám 8 hónapos. Nadrág, vastag zokni, atléta hosszu ujju bady, pulcsi és egy nagyon jó kis könnyü overállja van, azt adom rá. Betakarom és lábzsák. És természetesen sapit is adok rá.
5/8 anonim válasza:
Fiam 10 hós lesz. Harisnya, zokni, kiscipő, hosszú ujjú body, vékony pulcsi, kabát, sapi + alatta-rajta pléd.
6/8 anonim válasza:
én is úgy öltöztetem,mint az 5-ös, de plussz nadrág (gondolom őneki is :-)), pléd és lábzsák
7/8 anonim válasza:
5-ös vagyok, persze van gatyó is, az lemaradt :))
8/8 anonim válasza:
Harisnya, rövid ujjú body, hosszú ujjú felső, overál, sapka.
10 hós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!