Meddig dolgozzak szerintetek? 30hkm
30 hetes vagyok.Terültei képviselőként,fordítóként dolgozom egy cégnél.Ez amolyan hobbi is nálam,nagyon szeretem csinálni.Egyelőre,(kop-kop) problémamentes a terhességem,a pocakom bár jó nagy,jól érzem magam,nem is vizesedem.9-től dolgozom mindennap 5-ig.Fél 6 körül érek haza,kb.a párom is.Néha fáradok,de 10-15 perc pihenés után,újra friss vagyok.A babának még nincs semmi,babona miatt,most már azonban szeretnék elkezdeni vásárolgatni,készülni.DE egyszerűen nincs időm!Részmunkaidőben nem csinálhatom,mivel a munkám nem megosztható.Eddig nem volt gond,a "karrierizmusom",most azonban már nehéz.Van,hogy orvoshoz sincs időm menni,oda is este járunk,plusz a szülésfelkészítő.És még egy rossz van:a húgom szintén,olyan hajtós (volt),mint én,neki a 33.héten el is kezdett szivárogni a magzatvíz,mindenfajta különösebb előjel nélkül.Szerencsére,jól vannak,már 2 hónapos a kisfia,végül 36.héten született,2800 grammal,de azért gondolom érthető,ha félek.Ha viszont abbahagyom a munkát,attól tartok,unatkozni fogok.
Szerintetek?
Mostmár azért el kellene dönteni, hogy mi a fontosabb!?
És te érzed, hogy mit bírsz!
Könnyü szülést neked!
Én is pörgős típus vagyok, ha van szabadidőm sem ülök meg a fenekemen, nekem úgy jött ki a lépés hogy dec31.-ei héten voltam 33 hetes, így ez lett a vízválasztó, koccintottam a kollégákkal és új évben már nem mentem be.
Ami a kelengyevásárlást illeti: 34. héten egy nap alatt megvásároltuk amit addigra kigugliztam (tehát nem erre kellettek hetek), onnantól nem tudom mit csináltam, de eltelt hamar, nem unatkoztam, ráadásul 38.hétre meg is született a lányom, bírni bírtam volna a munkát még, csak belül éreztem h ha most nem lazítok, utána bánni fogom, mert baba mellett nem lehet.
Szóval gondold végig mire mennyi idő kell még, mit szeretnél még intézni, kipihenni és pihentesd ezt a munkadolgot, amikor úgy érzed. Van aki simán dolgozik a 36.hétig, nem tudom, h bánja-e. Tapasztalatom szerint azért kell pár hét h lecsengjen az ember és kicsit befelé figyeljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!