Hogyan adjátok a "Jó éjszakát! " tejpépet?
Figyelt kérdés
Kisfiam kb. 18-kor elalszik, az etetése 20-kor van, ami eddig tápszer volt. Most kipróbálnám a tejpépet, de azt ajánlják, hogy kanállal adjuk, mint napközben, de ő eléggé alszik már ilyenkor, nem fog nekem kanállal vacsizni. Valaki adja cumisüvegből úgy, hogy hígabbra csinálja neki? És használ a bébinek, tényleg átalussza az éjszakát? Én most a 6 hós gyümölcsöset vettem meg a 6,5 hós fiamnak.2009. aug. 14. 20:15
1/3 anonim válasza:
Én üvegből adtam neki este, sosem kanállal.De mondjuk tápszert eszik most de volt hogy pépet kapott és simán kijött az üvegből(Nüby).Nem lesz tőle semmi baja, ha este üvegeztek.
2/3 anonim válasza:
Szia! Igaz én régebben adtam nekik, mostmár nagyok, de én cumisüvegből adtam, csak kivágtam a lyukat! A sima cumisüvegekkel ez nehéz volt, valamiért nem olyan volt, ahogy a csajosok szerették volna, de az Avent és a Mam tökéletes volt!!!! :-D Amúgy nekem nagyon jól átaludták az éjszakát 3 hetes koruk óta, szóval ebben a rszében nem vagyok jártas, de a szomszéd csaj 7hósan adtak a lányának, és életében először a kicsi átaludta az éjszakát!!!! Egy próbát megér!!!! Sok sikert!!!!
3/3 anonim válasza:
Az én fiam 5 hós kora óta kapja, de sajnos nekünk nem vált be olyan szempontból, hogy az éjszakát nem alussza át tőle, viszont nagyon szereti! Sőt, az első alkalommal amikor kapott, megevett egy jó nagy adagot, utána még kiürítette mindkét cicimet és 3 órával később kelt szopizni!!! :D De lehet hogy ez csak egy egyedi eset! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!