Baj ha éjszakára nincs a babán a terpeszbetét?
Ma volt rajta először, végig sírta a napot, nem aludt. Most du 4kor levettem róla és alszik mint a bunda.
4 hetes
(a doki nem mondott semmit az éjszakáról )
2 vagyok
Vigyázat a tornával!
Azt csak kötött csípő esetén szabad, és akkor is csak úgy ahogy az orvos vagy gyógytornász megmutatja.
MInt írtam, a lányomnak laza csípője volt, a lábai mint egy rongybabának úgy lötyögtek, tehát a torna TILOS volt.
Inkább menj vissza megkérdezni, vagy hívd fel az orvost, vagy kérdezd meg a gyerekorvost.
Első válaszomban inkább csak arra reagáltam, hogy zavarja-e a terpesz, de itt minden baba egyedi eset, a saját szakálladra ne csinálj semmit!
És még annyi hozzá, hogy ha többször szünetelteted a viseletet, akkor esélyes, hogy hosszabb ideig kell hordani is, szóval nem éri meg.
Lányom két hónapig hordta, a kontrollon az orvos olyan szépnek látta, hogy abba hagytuk, pedig előre beígérte, hogy a két hónap után lehet hogy még két hónap lesz, de nem kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!