Erről nagyon megoszlanak a vélemények. Van aki azt mondja káros, van aki azt hogy hasznos. Persze az sem mindegy milyen korban kerül bele először. Van aki 6hósan beleülteti, van aki akkor amikor már állni tud, de menni még nem. Sokan azt hajtogatják hogy ha nem mászik,kúszik akkor baja lesz pl:olvasással. Én nem másztam,nem kúsztam,kompom is volt, és 9hósan már mentem jó pár lépést egyedül, olvasni megtanultam még első osztály előtt. A lányomnak is volt kompja, belőle elismert sportoló lett és kitűnő tanuló. Viszont ismerek olyat aki kompozott, és még másfél éves korában sem tudott egyedül menni, csak a komppal. Mindenképpen a tiéd a választás, hagyod vagy sem hogy használja.
2009. aug. 14. 16:42
5/7 anonim válasza:
Mi is használtunk, és minden rendben. 9-10 hónaposan elöször de kevés időre naponta.
2009. aug. 14. 17:00
6/7 A kérdező kommentje:
Közönöm a válaszokat!!
Én is csak pár percre engedem neki,de olyan édesen megy vele!:)
Mindíg hátrafelé kezdi,de egy idő után előre fele is megindul vele!:)
2009. aug. 14. 17:08
7/7 anonim válasza:
Szia!
Az én fiam is 9 hónapos,de eszembe sem jutna neki venni:(!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!