Szereti a babátok a mássz utánam micimackót? Ér valamit?
Figyelt kérdés
2012. nov. 14. 23:47
1/5 anonim válasza:
Szerette, csak viszonylag rövid időn belül kivégezte szerencsétlen párát! Mikot utolérte mindig leteperte, és egy idő után már csak nyekergett szegény! ;)
2/5 anonim válasza:
Amikor még olyan pici volt, hogy mászni tanult, akkor félt tőle, amikor már nagyobb volt (járt), akkor meg ahányszor utolérte, akkor a fülénél fogva elkapta és meggyepálta :) soha semelyik játékát nem verte, dobálta, de szegény macit nagyon. Nem vártam meg, hogy tönkretegye, eladtam. Úgyhogy nálunk nem nagyon vált be.
3/5 anonim válasza:
Az én fiam ha utolérte ráfeküdt, és ennyi. Szerintem az árához képest tudhatna többet, mi ajándékba kaptuk, én nem vettem volna meg. Ha ilyesmit akarsz venni akkor inkább tanuló kutya legyen.
4/5 anonim válasza:
Én használtan vettem egy barátnőmtől akinek a kislányát nem érdekelte. Az én kisfiam nagyon szerette, nagyonis motiválta a kúszásra majd a mászásra. Később ő is meggyepálta párszor de bírta a kiképzést. Most egy másik barátnőm kisfia mászik után lelkesen. Szóval bevált ott is. :) Vaterán, Jófogáson tuti lehet kapni olcsóbban...
5/5 anonim válasza:
Az én lányomat nem érdekelte.Nemrég adtam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!