Mikortól cseréljük le a rácsos ágyat?
Sziasztok!
Segítséget kérnék tőletek az általam írt kérdés kapcsán! 13,5 hós lányom, ha áll a rácsos ágyban, már a csak a mellkasáig ér, nem lehet lentebb rakni. Szerintetek mikortól kapjon úgy ágyat? Ha hisztizik, lábujjhegyre áll, derékig ki van belőle!
Én ennyi idősnél még nem cserélném le.
Nem tudom milyen ágyatok van, vagy extrém nagy a lányod. :o)
Nálunk 2-3 éves korig abban alszanak, én a kivehető rácsokat szoktam kivenni olyan másfél évesen, akkor már meg lehet tanítani arra, hogy bent maradjon, amikor alvás van. Viszont olyan "hevesen aludtak" a lányaim, hogy nem lett volna elég még a leesés gátló.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Nem extrém nagy a babám, hanem a kiságy 'kicsi', ami közel 50éves, abban aludt annak idején anyósom, a férjem és a sógornőm, szóval ez egy nagyon régi kiságy, ami fel lett újítva, klasszikus, régies, nekünk nagyon tetszett. Ezen csak 2állítható fokozat van.
Ezért érdekes kicsit, és tettem fel a kérdést!
Köszönöm tényleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!