Kinek milyen tippje/praktikája van koszmós/sebes fejbőrre?
már 1 éves a fiam és még mindig száraz, néhol sebes a feje. amikor megvakarja vagy az ágyban forgolódik, még kicsit vérzik is.
az utóbbi 1 hétben minden este sikerült már bekennem olajjal, lemosom fürdés közben és finoman dörzsölgetem is.
1 hét múlva már dokihoz mennék újra vele, ha nem javul.
valaki tudna bevált praktikákat írni? vagy tényleg csak valami drága kozmetikum segít rajta?
napraforgóolaj, olivaolaj, az az olaj, amit újszülöttként írtak fel,...
azt hiszem inkább megveszem a babét, mert szegénynek elég csúnya néha
Babé koszmó elleni sampon! Patikában kapni.
Kb. 2500 Ft, 1 évre elég a sampon, 2-3 nap után teljesen eltűnik a koszmó, majd hetente kell vele egyszer mosni, és vissza sem
Jön!
Én is olajoztam, keféltem, kapargattam, de nem hatott, majd megvettem a sampont, és tényleg jó!!!
Nekünk is csak a Bebé koszmó elleni samponja vált be.Mi már a létező összes "tuti praktikát" bevetettük,de egyik sem volt hatásos.
A sampon talán már a 2. használatkor tökéletesen eltávolította; és tényleg nagyon sokáig elég.Kisfiam 9 hónapos múlt és még jócskán felénél fentebb van a flakkon.
Azóta sem jött vissza,szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!