Lehet hogy a láz végett sír fel 10 hós babám? 38,5 volt a láza, adtam be neki Nurofent estére,4 ml-t. De sokszor élesen felsír, pedig nem szokott. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 21:48
1/2 anonim válasza:
Biztos fáj valamije, pl a füle. Persze magától a láztól is szenvedhet. Éjszaka ellenőrizd a lázát, holnap meg vidd orvoshoz, ne vágj bele a hétvégébe orvos nélkül!
2/2 anonim válasza:
Fog is lehet. Fül is lehet. (Piszkálja a fülét sírás közben?) Én is úgy félek, mert a lányomnak már 2 foga jól kint van, és észre se vettük, hogy kijött... de anyum szerint "majd megtudjátok, mi az, mikor jön a többi foga", már előre ideggörcs vagyok tőle, hogy hogyan fogom megnyugtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!