1 hós babám arcán tele van piros pattanásszerű pöttyökkel, mitől lehet? Kell ellene tenni valamit?
Szia!
Szerintem mutasd meg dokinak, nekünk először azt mondta, hogy csak az anyatejtől van, majd elmúlik. Hát nem múlt el, majd rájöttünk, hogy tejfehérje allergia. Abbahagytam a tejtermékek fogyasztását, és pár nap múlva javult, majd elmúltak a pöttyök.
Az én lányomon is volt-van,pedig soha nem erőlködött kakiláskort,még csak pislogni se pislog közbe...erről nem is hallottam még...
Viszont nem a szülés előtti hormonjaidtól hanem a mostaniaktól pattog ki.Erős a tejed,szokják mondani rá,de nem azért mert zsíros vagy valami hanem több női hormon jut át a tejeden keresztül.Nálunk a kis cicik is nagyon felduzzadtak,már majdnem el kellett választanom,aztán a 6.héttől szépen elkezdtek neki visszahúzódni.Az arcára pedig antibiotikumos kenőcsöt kaptunk,de azt is csak azért mert engem zavartak a pöttyök,mert az nem betegség csak szépséghiba-mondta a gyermekorvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!