Egy 14 hónapos baba már ehet mindenféle édességet?
Figyelt kérdés
Eddig csak túró rudit evett csoki nélkül, de már én unom... Ehet kinder tejszeletet, pingui-t és hasonlókat? A puding féléket nem szereti, csokit meg nem akarok neki adni.2009. aug. 13. 13:49
1/8 anonim válasza:
szerintem gyümölcsöt adj neki, ne ilyen szarokat. amúgy eheti, ha te jónak látod.
2/8 anonim válasza:
Szia! Az enyém 15 hónapos. Ő pl utálja a túró rudit, de imádja a kinder tejszeletet, igy egy-két hetente kap egyet, ha pl uzsonna időben megyünk vásárolni. Illetve szoktam hétvégenként csinálni gyümölcstortát, ha rendesen ebédel utána kap belőle, vagy itthon sütök kakaóscsigát ezt reggelire tejjel kapja. Én sem vagyok hive az édességeknek, de teljesen megvonni sem akarom tőle, mert később a visszájára sülhet el a dolog. Igy keresem az arany középutat. :))
3/8 anonim válasza:
Ehet már, de én is az arany középút híve vagyok, mindent csak mértékkel. Mi túró rudit eszünk csoki nélkül, baba tejbegrízt (csokisat, vaníliásat, gyümölcsöset). Néha kisujj körömhegynyi csokit is kap. Én sem vagyok annak a híve, hogy teljesen eltilatani tőle, később már úgysem tudod. Persze mindenki tegye belátása szerint.15 hós kislány anyukája.
4/8 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszönöm a kedves válaszát, a gyerekem átlag napi 4 őszibarackot eszik.
Másodiknak és harmadiknak nagyon szépen köszönöm!
2009. aug. 13. 14:18
5/8 anonim válasza:
nem értem, h mi volt a bajod a válaszommal. hogy tele van mű szarokkal? márt hát ez így van. és azt is leírtam, hha jónak látod, akkor adhatod neki. miért baj ez? a tököm tele van, itt senkinek nem lehet semmit írni. de tudod mit??? ehet, sőt el is élhet ezen.
kérem a o%ot!!!!
köszi
6/8 anonim válasza:
amúgy meg süssél süti és azt add neki, némileg normálisabb megoldás, mint a tejszelet és barátai.
7/8 anonim válasza:
szia,az én kislányom 14 hos,és imádja a tejszeletet,söt lehet kapni lyan maci formáju töltött(talán dzsemmel töltött)piskota félét amiben még tartosito szer sincs és a rizskokot is meg minden nyalámságot imád,de simán csokit én sem adok neki.
8/8 anonim válasza:
Szerintem is inkább süssél te neki, mert ezek tele vannak, E-betűvel.Mi 12 hósak vagyunk de nem eszünk semmi ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!