Felmelegítettem a tápszert, de közben bealudt a bébim. Amikor felkel, akkor lehet újra melegíteni ezt? Nem ivott bele.
Szia! Ma reggel és is így jártam. :)
Ha kihűl, tedd be a hűtőbe. Ha nem, és felébred a bébid, akkor add neki oda nyugodtan.
Én is kb másfél órát hagyok rá, ha esetleg addig felébredne, szobahőm. szokta meginni.
Újra hűtőbe tenni és újból melegíteni már nem szoktam.
Felnőtek sem esznek 2x melegített kaját!!!!
Legalábbis én nem adok ilyet a családomnak.
Lehet ezért lepontoz valaki, de az én kisfiam 2 hetes kora óta kap tápszert (HIPP). Volt már olyan, hogy egy kicsit rámelegítettem, mert az elején 1.5 óráig evett. Ennyire lassan és volt hogy be is aludt közben. Kihűlt. Semmi baja nem lett a gyereknek. Ha 2 óránál többet áll,akkor kiöntöm. Vagy amit most kezdtem el használni az a cumisüvegtermosz!! 3 órát is megtartja a hőt. Szuper! Balcsira mentünk és ebben vittem neki tápszert, hogy ha az úton kell, ne legyen gond. Nagyon kényelmes és praktikus szerkezet. Otthonra is ajánlom én már használtam. Szerintem ez a legjobb megoldás! Meleg is marad a kaja és higiénikus.
üdv. 7 hetes baba anyukája
köszi a válaszokat
inkább kiöntöm, ezen már nem spórolunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!