Titeket is megallitanak az utcan babasetaltatas kozben, hogy milyen kis edes a baba, hadd nezzem meg!?
Igen és amíg nem nyúlnak hozzá, inkább örülök neki.
Múltkor egy bácsi is megállított, nézi a gyereket: mi van ennek a lábával? röhögtem, mondtam, hogy hát nagyon görbe, most szállt le a lóról. (tényleg görbe nagyon, de én nem frusztrálom magam ezzel, majd egyenesedik.) nevetett egyet ő is, megdicsért minket, mentünk tovább.
Az én kislányomat is sokan megnézik, mert MINDENKIRE mosolyog. 5 és fél hónapos, és nem fél senkitől sem. Nagyon szeretik, mondják is rá, hogy mosolyalbum ez a gyerek :)
Én szeretem, ha megállítanak, tudom hogy szép kislány, és jól esik ha dicsérik. Ráadásul jó kislány is! :)
Engem csak ismerősök, én idegen néniknek bácsiknak nem állok meg, addig elmondja, amig elérünk mellette, legfeljebb ha kérdeznek, válaszolok, és már megyünk is tovább. Viszont ha beülünk valahova, ott kinéz magának valakit, és annak nincs menekvés. A multkor a strandon ettünk, és a mellettünk ülő párral játszott, kukucskált, nevetgélt, gőgicsélt nekik. 11 hónapos.
Viszont az nagyon idegesít, mikor teljes rózsaszínben an a pici, ráadásul rózsaszím sapka van rajta, és kérdezik: kisfiú? igen kisfiú, hogy hivják? Lili DDD
Nevetséges némely ember.
Nálunk is előfordul az ilyen.De én azt nem szeretem ha öreg nénike megfogja a baba kezét vagy más testrészét.
Benzinkúton volt olyan,hogy a csajszi megkérdezte fiú/vagy lány.De nem hiszem el,hogy nem lehet észrevenni,hogy fiú.Tök fiúsan néz ki.Még a ruhái is arra utalnak.De mindegy ez van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!