Miért véres a széklete a 6 hetes babámnak?
A tejfehérje allergiának ezek tünetei lehetnek.
Gondolom fogyasztasz tejterméket. Én a helyedben most leállnék minden tejtermékkel és tejszármazékot tartalmazó étel fogyasztásával.
Ettől két napon belül tünetmentesnek kell lennie.
Már feltéve hogy ez a probléma, mert ugye lehet más is.
Sajnos a tejfehérje allergia esetén nem elég két nap ahhoz, hogy mindkét félből kiürüljön, két hét a mérvadó.
Ha azóta volt szklet, amiben nem volt vér, akkor lehet, hogy a sok kakilástól(3, amit írtál), erőlködéstől mikrosérülést szerzett a végbelénél, vagy kicsivel beljebb, ami kivérzett. NÉzd meg gyorsan, látsz sebecskét rajta?
lehet én gondolom rosszul, de tejfehérje van az anyatejben is simán akkor is ha az anyuka már semmit nem eszik.
én véres székletnél nem védönöznék hanem orvosoznék, föleg nem napokat várnék hogy bevizsgálják, hanem mentem volna az orvoshoz és megmutatnám neki, aki elküldi rögtön laborba.
nekem 5 hós lányomnál volt, de akkor már hetek óta hasmenése volt, és a rengeteg kaki miatt volt véres, de a doki egyböl elküldte laborba.
én nem rohanok soha az orvoshoz a gyerekekkel, de egy véres széklet nem normális dolog.
Igaz, nálunk hasgörcsöt okozott a tejtermék, és nem vérző székletet, de pontosan 24 órával azután, hogy én elfogyasztottam valamit.
És NULLA tejfogyasztásra volt szükség, nem ehettem sem kalácsot, semmit, amiben tej van, vagy olyan felvágottat, vagy pl. levesgyöngy is tartalmaz tejport, szóval nagyon szigorúan kellett, a napi 1 deci egyáltalán nem fért bele...
első
4-es!
Az anyatejben tehéntej-fehérje csak akkor van, ha fogyaszt az anya ilyen ételt/italt.
Ha semmit nem fogyaszt, akkor nincs.
Simán lehet a tápszerre is érzékeny:(.
Ha nem látsz sebet, akkor mindenképp doki! Mármint a mintavétel mellett.
Kedves 4-es!
A gyermekorvos adta a beutalót a laborba és azért kell holnap menni,mert ma már nincsenek bent. A védőnő jött ki házhoz ma egyébként is,nem a kaki miatt,és vele együtt mentünk be a gyermekorvosi rendelőbe. Ennyire nem vagyok felelőtlen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!