Anyukák, ti mikortól adtatok a babátoknak csirke májat?
Figyelt kérdés
Nézelődök a hozzátáplálási táblázatok között, és találtam egy számomra jónak tűnőt, de 8-12. hónapba írja a sertés májat. Én sose szoktam sertés májat enni, csak csirke májat.
(Angliában élek, azért nincs védőnői segítségem:) Ha esetleg valakinek van jó , részletes, azaz hónapokra bontott táblázata, szívesen várom!
Ui.: tudom hogy volt mostanság egy hozzátáplálásos táblázatos kérdés, az nem én voltam :)
2012. nov. 7. 15:38
1/11 anonim válasza:
Én 8hós korától adtam a lányomnak csirkemájat (sertés májat nem adtam, mi sem szeretjük). de csak max heti 1x szabad.
2/11 anonim válasza:
7 hónapos korában adtam először de azt mondta a védőnő hogy csak a házi csirke máját adjam, az üzletben kapható tápos csirkéjét ne mert abban több a méreganyag. Mivel a máj egy méregtelenítőszerv.
3/11 anonim válasza:
szerintem ez a legjobb. cs.májat 10 hótól próbáltam, de a mai anpig ez az egyetlen étel, amit nem szeret. pedig 2 éves.
4/11 anonim válasza:
2től kérdezem , a háztáji csirke nem méregtelenít,vagy hogy gondolja?
5/11 A kérdező kommentje:
Szerintem azért mondta hogy jobb a házi csirke, mert ott tudja hogy mit eszik a csirke, míg a bolti csirkéket ki tudja mivel tömik :)
2012. nov. 7. 16:59
6/11 anonim válasza:
2. vagyok. Igen, azért mondta a védőnő mert nem tudni mivel etetik a bolti csirkét. Ártani nem ártok vele ha hallgatok rá.
7/11 anonim válasza:
Az enyém 10 hónapos, de még semmilyen májat nem mertem adni neki. A boltiban nem bízom, háztájit meg nem tudok szerezni. Szerintem ez nem annyira fontos. Fehérje és sok vitamin (gyümi, zöldség), ez az, ami kell.
8/11 anonim válasza:
Angliában is van védőnői segítség. Health visitor-t minden baby centre-ben van, ahol méretni lehet a babát. A választ nem tudom, én még a 13 hónaposomnak sem adtam.
9/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat , rosszul írtam , mert tényleg van, de ezek itt nem 100asok :) Azt mondta a "védőnő" hogy fogyókúráznia kell a lányomnak meg csak skinny tejet adhatok neki ne anyatejet mert az zsíros. Csak azért mert 6 honaposan 8,4 kg. De azt nem veszi észre hogy nem kövér mert nagyon hosszú baba. :) na ezért nem kérek itt segítséget. :D
2012. nov. 15. 11:45
10/11 anonim válasza:
Csak egy hülyét fogtál ki. Enyém 8.8 kg volt és 72cm 6 hónaposan. Nem mondtak semmit, csak azt, hogy a görbe mentén megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!