Ti megfordítanátok a gyerekülést ha már egy éves, de csak 8kg?
Figyelt kérdés
Egy éves a lányom, de nem fér már el fordítva amióta csizma van rajta meg vastag kabát. Szegényem egész úton feszeng, sírdogál. Eddig nem volt gond az utazással, de nincs hova tennie a lábát. Viszont még csak 8,2kg. Más is kuzd ilyen gondal? Hogy oldottátok meg? Nem akartam eredetileg megfordítani, de most nem tudom mit csináljak. Nincs garázsunk, hideg autóba szál be, nem megoldás hogy levetkoztetem elotte, ill. egyedul megyek vele, egész úton fel van oltozve.2012. nov. 7. 13:23
11/13 anonim válasza:
Az én lányom 15 hónapos ,9 kg és hordozóban utazik.Még 5 cm nőhet és max 12 kg ig teszem bele...
a fejét addig biztonságosan védi a hordozó + 10 cm
az ülés saját öve max 3 cm leeht lejjebb a válánál ,ez még kg 5 cm van felette
a súly meg egyértelmű
a lábát kicsit behajlítja hogy kényelmes legyen .
Volt már hiszti hogy unja hogy be van kötve ,de a biztonsága sokkal fontosabb ,az én kényelmem meg pláne ( ezért öltöztetem vetkőztetem,türelemre tanítom ,szépen.
Remélem hamrosan lesz pénzem egy komoly 9-18 kg os ülésre is.
Addig ez a nagyméretű ,jó minőségű tesztelt ülést használjuk.
13/13 anonim válasza:
Vedd le róla a cipőt a kocsiban és akkor nem lesz gond, ha bemelegszik a kocsi akkor meg megállhatsz és leveheted a kabátját is. Sajnos nagyon sok az őrült vezető és te is lehetsz egy pillanatra figyelmetlen és kész a baj. Nem éri meg kockáztatni, nekik még nagyon gyengék az izmaik. Én még 9 kilónál sem fordítanám meg, sőt a fiamat nem is fordítottam. 15 hónaposan fordítottuk először meg az ülést, mert akkor már nagyon szeretett volna minket látni. De addig jól elvolt. Hosszú, erős baba és nem volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!