Szerintetek ez mitol lehet? 7 es fel hos baba
És ez a három hét sajnos nem elég, hogy kiürüljön, még akkor sem, ha azóta nem kapott:(.
Ha bakteriális a dolog, amire szintén nagy esély van, akkor az mintavétellel fog kiderülni, ne felejts el székletminát vinni magatokkal. BOcsánat ha gondoltál rá, csak nem akarnám, hogy felesleges köröket fussatok.
Nagyon változó lehet a megjelenés ideje, érzékenység fokától is függhet. De ha a babakeksz után nem jelentkezett, akkor valószínűbb,hogy bakteriális a dolog:(.
Ami viszont öröm az ürömben, hogy szopizik:), sokkal könnyebb így átvészelni ezt az egészet, bármi is legyen, mintha már nem szopizna:).
Majd írj ha lesz időd, hogy mit mondott a doki, kiváncsi vagyok, érdekel, hogy mi okozhatja ezt a galibát.
Hivtam a dokit, szerinte az elmondottak alapjan valami bakterialis belfertozes. Mondta, h menjek be receptert, ad antibiotikumot. ( kulfoldon elunk, borzalmas az orvosi ellatas). Na erre mondtam e, h vizsgalat nelkul nem fogok a refluxos allergias gyerekemnek antibiotikumot adni, es kerek szekletvizsgalatot. Meglepodott, de mondta, h kerhetek. A gyerek mar nappal is extra nyugos, de legalabb evett kb 100 g fozit. Sajnos a szopit is hanyagolja ( ilyen sosem volt), igy a tejem is kevesebb lesz. Szerinted ezzel mit csinaljak?
Amugy mindenkepp fogok irni meg. Kb mennyi ido amig lesz a szeklettenyesztesnek eredmenye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!