2 honaposan szolo?
A vedoneni tegnap mondta, hogy ma kezdjem el adni a babanak a szolot, hogy fémszűrő hálòn átpréselem a szőlőt, és 4 kiskanallal adjak ma neki, holnap 8 , aztan , 16 es igy tovabb.
Szőlőlevet sikerült gyártanom.
Szerintetek ez igy ok? Nem tul korai?
Persze nem tetszett a babanak...
5ös és 8as vagyok.
Azt szólom:), hogy ezek barmok, már elnézést. Nem szoktam elragadtatni magam, de ekkor a marhaságot szakember szájából rég hallottam:(.
Anyatejes babáknál az is normális ha minden nap van kaki, akár többször is, és az is, ha csak 10 naponta egyszer. Pont azért, mert az anyatej a kicsik számára legjobban, legnagyobb mennyiségben és minőségben hasznosítható táplálék.
Kérlek, olvass utána az lll.hu-n, a szoptatásért.hu-n, vagy csak simán a gugliban a "csecsemő hozzátáplálása" kifejezésnek. Még a leg"egnedékenyebb", szoptatásban lefgkevésbé kompetens írások is a 4 hónapost kort adják meg... És akkor az még ugye sehol sincs a hat hónapos korig tartó kizárólagos anyatejes tápláláshoz...
utolsó vagyok
megkérdezhetem, hol tevékenykedik e két jeles szagembör?
Koszonom a cikkeket es a bejegyzeseket.(mindent elolvastam:)
Hat akkor most lehet nem mondok majd nekik igazat,( vedono es dokineni)inkabb hallgatok es megerzeseimre is...
Nagyon halas vagyok a kedves hozzaszoloknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!