Szerintetek hány hónapos ez a baba?
Figyelt kérdés
Leírok néhány dolgot róla:
Kapaszkodva lépeget a bútorok mellett, négykézláb mászik és szépen ül. A szoba közepén még nem áll fel önállóan, de ha odarakom, kapaszkodás nélkül áll akár 1-2 percig is. A játékokat dobálja, ütögeti, rázogatja. Elé rakva a gyümölcsdarabokat ujjacskái közé fogva csipegeti. Szókincse bababa-mamama, egyfolytában be nem áll a szája!
2012. nov. 6. 16:06
11/17 A kérdező kommentje:
Igen! Ez egy babafejlődési verseny! Hahaha! Amúgy csak kíváncsi voltam, mire tippel az átlag. Szerintem ez nem akkora baj.
2012. nov. 6. 16:29
12/17 anonim válasza:
Szerintem senki nem írt olyan elképesztő életkort hogy versenynek tituláld ,sőt abban az intervallumban van ahogy te is írtad.Unatkozol vagy üldözési mániád van?
14/17 anonim válasza:
biztos 3 hónapos, de már előre sajnálom szegényt, mert szupermennek hiszik :P
15/17 A kérdező kommentje:
És ha azt válaszolom hogy 1 éves? Miért gondolják itt többen hogy ez babaverseny meg szuperbabának gondolom a babámat mert meg merem kérdezni hogy szerintetek hány hónapos lehet? Sajnálom hogy kiírtam egyáltalán ezt a kérdést. Csak kíváncsi lettem volna meg tudjátok-e tippelni.
2012. nov. 6. 20:24
16/17 anonim válasza:
Ezt azért nehéz megtippelni, mert minden baba más ütemben fejlődik. Csak behatárolni tudjuk, annak meg mi értelme?
17/17 anonim válasza:
8 hónapost tippeltem, de ha egy éves, akkor is teljesen rendben van a fejlődése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!