Nem tervezett babák szülei, Nektek hogy alakultak a dolgok?
Nálunk a kislányom 8 hónapos volt, amikor "sikerült" a kistestvére, és azóta igazi hullámvasút az életünk. Alapvetően boldogok vagyunk, de a sok nehézség miatt vannak igen sötét időszakok is...
Mesélnétek, milyen a kapcsolat az apával, első vagy többedik bébi a kis meglepetéscsomag és mi befolyásolta a döntéseteket. Biztos nem én vagyok az egyetlen ilyen "ügyes" :).
17 hónap lett köztük, a második baba óvszerbalesetből sikerült be, másnap estére vártam és meg is jött, gondoltam akkor nem kell 72 órás tabi... nálunk így csúszott be a kis cseles.
A férjem nem akarta megtartani, én ragaszkodtam hozzá. Mostanra ki lehet jelenteni, hogy erre ment rá a házasságunk (már 4 és 2,5 évesek a gyerekek, nem váltunk el, egy ideje langyos csendesvizi béke van itthon). Nagyon megterhelő volt érzelmileg végigcsinálni így a várandósságot és az első időszakot, a férjem elutasítóan bánt a gyerekkel, utált engem amiért belekényszerítettem ebbe a helyzetbe stb. Mint utóbb kiderült, hónapokon át csalt (a várandósság alatt kezdte és több hós volt a kicsi mikor kibukott a dolog).
Én megroppantam érzelmileg.
De akárhogy is alakult a férjemmel a dolog, ugyanígy megtartanám mindennek a tudatában is!!!!!!!
1. Pont olvastam is tegnap a kérdésedet, ha igaz :).
Drukkolok Nektek, és egy ilyen "hálás" kicsit kívánok, mint a kisemberem!
Igen, én tettem fel a kérdést tegnap.
2! Nagyon sajnálom a házasságotokat, nagyon nehéz lehet így élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!