Újszülött babátokat hordoztátok magatokon? Miben?
Az enyém 3 hetes, csak Mei Tai-ban nyugszik meg teljesen, ha nagyon bömböl a hasfájástól. Valaki azt mondja abba még nem szabad tenni, van aki szerint igen. Most rendeltem babaerszényt arról is van ahol azt írják, h újszülött kortól jó, van ahol azt hogy nem jó ortopédiai szempontból.
Tapasztalat? Ha tehetném, egész nap rajtam lenne, mert így van hogy nem tudok semmit csinálni a bömböléstől, azt meg nem bíropm hallgatni...
Ismerős szituáció :-)
Kislányom 7 hetes és a 2. héttől fogva hordózókendőt vetettem be ugyanilyen célból, ill. abban vittük ki esténként sétálni.
A védőnőm is megnyugtatott, hogy biztonságos a babára nézve, használjam nyugodtan.
És én is feltettem már itt ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
a válasz megnyugtatott teljesen :-)
egyébként pár hét és nyugodtabb lesz a kicsi ... én már odáig is el tudok jutni, hogy akár kitakarítsam a lakást :-)
sok sikert!! és boldog babázást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!